Ko je Mateo Garsija? Grčki novinar naveo sve prednosti i mane!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 18.08.2019.
11:06
Izvor: Sportske.net

Mateo Garsija je mladi argentinski fudbaler o kojem ne znamo previše.

EPA/ANGEL MEDINA G.
EPA/ANGEL MEDINA G.

Povezane vesti

Fudbaler koji je nadomak potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom jeste Mateo Garsija, 23-godišnji argentinski levokrilni igrač koji je prošle sezone igrao za Aris u Grčkoj za koji je postigao deset golova.

Svojim igrama se preporučio mnogim klubovima, Olimpijakos je zagrizao, kao i Crvena zvezda, a u Las Palmasu zadovoljno trljaju dlanove.

Dva miliona evra je Crvena zvezda spremna da plati što su na Kanarskim ostrvima prihvatili, ostalo je samo da se utanače detalji ugovora, a mi smo se raspitali kod našeg kolege u Grčkoj koji prati Aris kakav je fudbaler Mateo Garsija i želeli smo da čujemo sve njegove vrline i mane.

Nikos Papadopulos koji je blizak Arisu nam je istakao da se radi o velikom potencijalu koji ima svojih uspona i padova, ali da se to treba pripisati njegovoj mladosti.

"On je veoma dobar dribler, dajte mu samo prostor. Recimo da mu je mana realizacija 1 na 1, ali imajte u vidu da je veoma koristan u odbrani.

Nebrojano puta je prošle godine krao lopte kada se vraćao nazad. Uglavnom, njegovi problemi su što je igrao u serijama, imao je uspone i padove. Bila je to godina sa najviše utakmica u njegovoj karijeri", rekao nam je Nikos.

Dodao je još da mu je potrebno taktičke discipline što će sigurno dobiti sa Vladanom Milojevićem.

Čekamo da se formalnosti završe i očekujemo Garsiju u dresu Crvene zvezde možda već danas.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 18.08.2019
19:44

Какав год да је, бољи је од жонглера из Хумске, еуфорично названог "Црни Меси"...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 18.08.2019
14:57

Milojece da ispravi njegove mane, a poboljsa njegove kvalitete.

avatar
Scout Master
Sunday, 18.08.2019
13:05

Nista ovaj nije bolji od Moucea ili Cafua...daleko je on od Marina ili Bena...bice ogroman promasaj ako dodje...pogotovo za te pare. Da je dobar ne bi ga Ekipa iz druge Spanske lige 3 puta slala na pozajmicu... Treba nam neko minimum kvaliteta kao Katai ili Lazovic...mozda to i kosta ali bolje plati nego baciti pare kao na Cafua, Moucea, Jirku... imamo Vuksanovica, Jevtovica, Simica...slicni nam ne trebaju nego drasticno bolji...a ne da presipamo stalno iz supljeg u prazno em da to skupo placamo

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 18.08.2019
16:52

Ajde prvi deo komentara i da razumem, nije sramota biti losiji od Marina i Bena, pricas kao da ga pratis a garantujem da nisi cuo za njega do pre par dana. Ali drugi deo komentara, bacanje para na Jirku...Veliku si glupost napisao. Jirka je za Simica Ronaldinjo.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 18.08.2019
22:37

Tako je, a bandera je za Jirku Ronaldinjo.

avatar
Scout Master
Sunday, 18.08.2019
20:50

U pogresnom kontekstu sam pomenuo Jirku...ali obzirom da je i on placen solidno za nase uslove 750.000e...trebao je vec sad da bude udarna igla...i on je i projektovan kao zamena za Bena a i nije tako mlad 22 godine...Iskreno ja sam jako verovao u Jirku. ispostavice se nazalost kao ne tako jeftin promasaj. Ali sustina je da ovaj argentinac...nit je mlad(23) nit je iskusan...nit je dokazan...a i snimci su mu neubedljivi...Kad nesto placas 2 milke evra i dajes platu jos 2,5 milke za 4 god...treba da budes ne 100 nego 300% siguran da je top pojacanje i to momentalno... bar za nase uslove. Ja mislim da je ovo greska. Zivi bili pa videli.

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 18.08.2019
12:05

Vidi, realno gledano mali je za nase uslove majstor. Samo treba to sve dobro uklipiti, a ja ne sumnjam u Miloja!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 18.08.2019
11:48

"On je veoma dobar dribler, dajte mu samo prostor." A zvezda ako ima nešto to je ogroman prostor od svojih klubova u SL. U Subotici je bilo prostora da je mogao da se nadribla do mile volje, šteta što nije pošao da nas sve oduševi i pokaže kakvo je pojačanje od 2M €. Jevtović oduševio pa poklekao, Simić isto, Vukanović isto, Krstović isto pa sada mora da se dovede novo lice koje će da zabavlja navijače koji veruju da zvezda igra takmičarske utakmice u SL.

avatar
Dorotej
Sunday, 18.08.2019
11:44

Samo da ima dobru tehniku i da je sposoban i voljan da veliko pretrči na utakmici dobro bi nam došao.

avatar
Sasha_Voj
Sunday, 18.08.2019
11:22

Zar nisu pristali na 1.8 miliona
Zašto bi dizali sami cenu? Uf al se neko dobro ugrađuje u ovaj transfer

avatar
Gogi-11
Sunday, 18.08.2019
11:14

Mouce u najavi kako mi se cini... nadam se da gresim