Ko je junak, kome ide "desetka", a ko nije za reprezentaciju? (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.03.2019.
23:20
Izvor: Sportske.net

Uvek je zanimljivo videti šta ljubitelji fudbala imaju da kažu nakon utakmice reprezentacije Srbije.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Reprezentativci Srbije prikazali su se u jako dobrom svetlu na gostovanju selekciji Nemačke i odigrali 1:1 u prijateljskoj utakmici koja je ujedno bila i pripremna za duel sa Portugalom.

Pojedini igrači večeras su pokazali više od ostalih, pa je otuda najveći broj pohvala otišao na račun Marka Dmitrovića, Nemanje Maksimovića, Nikole Milenkovića, Uroša Spajića, Darka Lazovića i Luke Jovića.

Golman reprezentacije Srbije okarakterisan je kao junak utakmice i to je svakako konstatacija sa kojom se u potpunosti slažemo. Dmitrović je u više navrata odličnim reakcijama sprečavao reprezentativce Nemačke da postignu gol, a kod pogotka Leona Gorecke zaista nije mogao da uradi ništa.

Na društvenim mrežama mnogi hvala i Nemanju Maksimovića. Vezisti Hetafea većina bi dala "desetku" za večerašnje izdanje, a nekima teško pada to što neće imati prilike da Maksu gledaju u tandemu sa Lukom Milivojevićem.

Nisu izostale ni negativne kritike. Najviše ih je otišlo na račun Sergeja Milinković-Savića koji je na udaru još od Svetskog prvenstva u Rusiji. Večeras su mnogi osuli paljbu po Ademu Ljajiću.

Tačno je da je prvotimac Bešiktaša večeras propustio šansu da duplira prednost Srbije, loše je reagovao i kod izjednačujućeg gola Nemačke, a bilo je još nekoliko poteza koji su svakako iznervirali gledaoce. Treba ipak biti realan pa reći da Adem Ljajić ipak nije neko ko treba da "leti iz reprezentacije".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Thursday, 21.03.2019
08:58

Vezni red milivojevic maksimovic grujic je nesto najbolje sto imamo sad. Na klupu gacinovica i smsa kao rezerve. Konacno imamo i dobre napadace, luku, mitra, prijovica a boga mi i krila. Odbrana je kritična, osim golmana jer dmitrovic brani kao da je de hea

avatar
Miki_Srbin
Friday, 22.03.2019
01:47

Ne ne ne uz njih tojicu i gacinovic dormacija 4-4-2 u napadu mitar i luka ili luka i prijo

avatar
Čeki
Thursday, 21.03.2019
03:07

Ovako Ljajic jeste bio los, ali ne za ovo sto pricaju, nego zbog pregleda igre kojeg nije imao na ovoj utakmici. Primer: kad mu Bogosavac dodaje loptu tamo negde oko 30 i nekog minuta i protrcava mu sam ima cistinu, a Ljajic mu okrece ledja usporava napad i salje loptu na drugu stranu gde je vise protivnickih igraca. Dalje, kako se mogu Spajic i Milenkovic hvaliti kad je Spajic kriv za gol, a Bleki na ovoj utakmici je imao dosta propusta i generalno odbrana je imala kikseve ogromne, sta je samo Sane Blekiju uradio i jos jednom igracu kad su proklizali kod one sanse to pokazuje koliko nije dobar Bleki bio.

avatar
Miki_Srbin
Thursday, 21.03.2019
03:03

Samo selektor da odleti sam zajedno sa ovim lopovima sto traze takve selektore za manje love kako bi vise strpali u svoj dzep i da se dovede neko normalan... od igraca SMS napolje ostali su okej

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 21.03.2019
00:33

Ja imam samo da kazem stop grobarizaciji tj sahranjivanju naseg fudbala. Krstajic je nesposoban da vodi reprezentaciju Srbije, daj Boze da gresim ali videce se vec posle Portugala da je ovo bila pula sreca i da Krstajic ne zna da postavi tim. Ne skrnavite svetinju zvana Srbija sram da vas bude

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 21.03.2019
00:29

Koje hejtovanje Ljajica od strane idiota. Za primljeni gol je pre svega kriv Spajic koji je nerezonski dodao, a na kraju i Lukic koji je lako ispao iz igre.

avatar
Amar Zornic
Thursday, 21.03.2019
02:04

Upravo to , lik apsolutno nema krivicu kod gola , jedina mrlja promasen zicer

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 22.03.2019
00:21

Da si video moje komentare znao bi sta sam pisao za Ljajica i ne zamenjuj teze ja sam video sve sto je uradio Ljaljic za razliku od tebe koji vidis samo dobro a ne vidis lose cega je bilo dosta tako da kazem moras jos da ucis,nije fudbal samo unapred.

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 21.03.2019
20:30

Ako je tebi jedina mrlja promasen zicer onda ti moras jos da ucis o fudbalu veruj mi.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 21.03.2019
20:04

I jos neke sitnice u napadu i pomalo nezainteresovan u odbrani na momente mada nije jedini...