Ko je dobio negativnu ocenu od Ilieva pred prelazni rok i šta je rekao o Zvezdinom uspehu?

Autor: Darko Mitrović
petak 08.12.2017.
00:36
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor Partizana otkriva da je večeras video neke stvari o kojima je imao dilema uoči zimske pijace.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Partizan je večeras pokvario odlilčan utisak krunisan plasmanom u šesnaestinu finala Lige Evrope. Crno-beli su poraženi sa 4:1, posle meča sportski direktor Ivica Iliev je pohvalio igru u ofanzivi, ali odbranom je neprijatno iznenađen.

''Nije prijatno izgubiti ovim rezultatom i slažem se da ono što smo gledali na terenu nije realna slika rezultata. Videli smo dosta dobrih stvari u ofanzivi, pokazali da uvek možemo da damo gol, dva, tri, taj deo smo odradili zadovoljavajuće.

Ono što me brine jeste neuobičajena odbrana. Ne bih hteo neke teške reči da koristim...

Odbrana nam je delovala kvalitetno do sada, nije ovo realno stanje, ali danas je delovalo u kontra ritmu.

Svi golovi su padali posle nekih situacija... ali hajde da zaboravimo ako možemo i da se vratimo u neku realnu priču.

Možda baš i zbog našeg ranijeg plasmana je bilo pada koncentracije. Ima vremena da razgovaramo o nekim stvarima, koje sam želeo da vidim. To sam video i - o tom potom.

Imamo još dve važne utakmice do kraja polusezone''
, izjavio je Iliev.

Na vest da je večeras i Crvena zvezda prošla dalje, Iliev je ovako reagovao:

''Čestitam ovom prilkom Zvezdi i u svim mojim intervjuima govorio sam koliko bi nam značilo da obe ekipe prođu, uz reprezentaciju mi poostajemo lideri regiona'', naglasio je Iliev.

Do evropskog proleća, u Humskoj treba da se dogodi još dosta stvari, a uloga Ivice Ilieva biće od velikog značaja.

''Februar je daleko, treba da privedemo ovu polusezonu kraju. Čeka nas prelazni rok, odlasci, dolasci, još jedne pripreme...

Imamo situaciju da smo pravili ekipu tek posle evropskih rezultata u kvalifikacijama. Više od pola ekipe nam nije prošlo pripreme. Mislim da ćemo biti još uigraniji i bolji čak i da ostanemo u ovom sastavu.

Ne bih o imenima u prelaznom roku, za sada toliko. Voleo bih da sačekamo još dve utakmice, pa da damo konačnu ocenu'', izjavio je Iliev.

Na pitanje našeg novinara da li je i ranije znao ono u šta se večeras uverio, Iliev je odgovorio uglavnom potvrdno.

''Mi smo u principu mnogo toga već znali, ali videćemo u razgovorima sa trenerom, dobili smo neke negativne naznake, ali smo uglavnom znali šta nam je činiti. Bilo je nekih dilema i ovo je bila bitna utakmica sa te strane'', zaključio je Iliev.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

35 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mads87
Friday, 08.12.2017
14:51

Gledam raspravke i neverujem kakav smo narod.Samo cu reci Srbija= 2 predstavnika na prolece u evropi.Pametnima dosta.A sto se partizanovih igraca tice morate da pojacate odbranu podhitno.Prosli ste grupujer vam je napad stvarno dobro funkcionisao ali odbrana je smesna.Prvo sam mislio da je celavi miletic jako dobar medjutim i on se stopio u sivilo partizanove odbrane.Uprava i trener rade ok posao jer ostanak u le je uspeh.Ko trazi nesto vise od toga i ko ovim nije zadovoljan nerealan je covek

avatar
peca
Friday, 08.12.2017
12:02

Sve pare u povratak Mitrovica i Sulejmanija u Partizan!

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Friday, 08.12.2017
10:39

Bicemo bolji pa cak i da ostanemo sa istim timom?! On vec nagovestava da nokog nece da dovedu! Evo videcete, bekovi isti ostaju

avatar
El Matador PFC-FCB
Friday, 08.12.2017
10:38

Gohou iz Kairata, Antić iz Voše, Ćalasan i Ivanović iz Spartaka, Popović iz Voždovca (ukoliko nas Stojke napusti) i Lazar Marković. Što se desnog beka tiče, valja pokušati da dovedemo Cicinha iz Ludogoreca.

avatar
Doki Daki
Friday, 08.12.2017
10:24

Najveći naš problem je trener. Dobar trener je onaj ko izvlači maksimum od igrača koje ima. Juče smo puklo samo zato što je bila loša taktika. 3 igrača u odbrani a Jevtović štoper? Slično igramo i u našem prvenstvu i gubimo bodove od slabijih i zato nećemo osvojiti prvenstvo. Napad sve kroz sredinu, gadja se Tavamba jakim loptama, a okružen dvojicom.Tvrdim da Dinamo nema bolje igrače od nas.

avatar
Friday, 08.12.2017
17:31

nije problem trener...on je odlican trener! radi sa igracima koje ima i to je to nostavrio je veliki uspeh a sada je na redu prvenstvo da se osvoji!!!

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Sunday, 10.12.2017
02:24

osvojicete al juce

avatar
Friday, 08.12.2017
10:02

da odbrana nam je čelična,na svakoj utakmici smo primili gol

avatar
DR DRE
Friday, 08.12.2017
09:40

Zadrzati Stojkovica, dovesti desnog beka, pozajmiti Milenkovica, poraditi sa Antonovim, dovesti dvojicu na sredini, levo krilo (ili to ili vratiti Alena u pricu i kombinaciju) i centarfora. Sest (ako ode golman) do sedam novih igraca, sta je to za njega, sitnica:-D

avatar
DR DRE
Friday, 08.12.2017
09:11

Sramota. Odbrana nam ni do sada ni najmanje nije delovala dobro, retki su timovi koji nam bar jednom nisu zatresli mrezu, a ako misli da ponovi onakav prelazni rok, moze slobodno odmah da se pakuje i ide...

avatar
Stabber
Friday, 08.12.2017
04:33

Zvezda prosla najjacu grupu, vidi se kvalitet u nasoj igri!

avatar
Friday, 08.12.2017
02:30

Partizan ima katastrofalnu odbranu i ako to uspeju na zimu da regulisu to ce boto jedna ozbiljna ekipa.

avatar
ZubA
Friday, 08.12.2017
02:03

Posle nekih povika kada ste prosli, gospodine Ivice, ako vas tako mozemo i nazvati. Znamo da ste se pojeli zivi sto smo prosli mnogo jacu grupu.

avatar
svojnasvome
Friday, 08.12.2017
08:45

Decko nebitno sta misli, ne on, nego su svi vodeci ljudi Partizana cestitali zvezdi, u odnosu na vas koji to nisu ucinili. Tolko o vama. Kad je rec o grupi moras ds naucis da ako pise p...a na ogradi neces skociti na nju. Sve ekipe kod partizana su igrale u punim sastavima a vi ste bukvalno 50% meceva igrali protiv B pa i C timova arsenala i kelna. Keln nema koga da ubaci sinoc tj nema igraca sa utakmicams u nogama. Vrednosti bate borisova i kvalitet pokazani su sinoc. O cemu pricas?

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Friday, 08.12.2017
17:36

bate sampion,stalnio ucesik ls le.arsenal drugi tim mesan sa prvim ceh,kokelan,ziru,vilsir,jos od starijih rezervi volkot,debisi,holding prvotimac,elneni,i samo 3 mladja igraca,vrlo talentovana opet laz,treci tim bi bio sastavljen od svih mladih igraca a ne od 8 starijih :) keln prosle godine u vrhu,ista ekipa,ne ide im igraju i jedno i drugo,dok je augsburg bio nikad jaci a isto bio u zoni ispadanja :)

avatar
ZubA
Friday, 08.12.2017
13:54

Samo se tesite vi. Znamo koliko vas boli nas uspeh. Samo trazite izgovore.

avatar
Volem Vosu
Friday, 08.12.2017
09:25

Najslabija grupa ikada u LE je Zvezdina ako cemo realno.

avatar
SaleNs91
Friday, 08.12.2017
01:59

Goua iz Kairata dovesti,jednog kvalitetnog levog beka,i igraca uz Evertona u sredini,po mogucstvu ofanzivca.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 08.12.2017
02:38

Mislim da je Antonov jako dobar bek, samo treba da prođe pripreme i biće to okej, Everton nam verovatno ide, pogotovo posle ovog kartona, nadam se Zdjelaru i Petroviću.

avatar
DR DRE
Friday, 08.12.2017
09:11

Everton nece ostati.

avatar
Milos Veljkovic
Friday, 08.12.2017
01:44

Samo cu reci podrska Solomonu jer je 3 x bolji od Ozegovica i ako ga oterate zivece on i bez nas i uveren sam da ce imati bolju karijeru od Ozegovica koji je sav kredit stekao golom protiv JB inace ga nema nigde

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 08.12.2017
02:39

Solomon je dobar igrač

avatar
napred Panktizan!
Friday, 08.12.2017
03:16

Solomon zna fudbal, ali prekasno reaguje u situacijama u kojima bi trebao mnogo brze. Ali dobra stvar je sto se to moze popraviti sticanjem iskustva. Ozegovic nije los igrac, ima ogranicenja definitivno, ali je glupo njega pominjati a pola tima skripi na drugim pozicijama. Stojkovica treba zadrzati po svaku cenu, pre svega zbog ocajne alternative, a Evertona ili Tavambu pustiti samo za visoku cenu. Nisam za to da Tavamba ide, ali za njega bi se svakako lakse nasla zamena nego za Evertona. A za Evija verovatno niko ne bi ponudio svotu koja se ne odbija, dok sa druge strane mnogo znaci timu i zasluzio je svaki evro buduceg ugovora, a na ovom nivou sigurno moze jos da igra.

avatar
nenadnenad1234
Friday, 08.12.2017
01:41

Naredne dve utakmice ce staviti pecat na ovu jesen.

avatar
Emperador(2018)
Friday, 08.12.2017
01:40

Daj nam Filipovića ,Popovica i Ivkovića iz Voždovca. Moze drinčić ili zdjelar i u napadu nemam neku zelju npr Scepovic Stefan

avatar
Don Kihot
Friday, 08.12.2017
01:58

A onda je mrmot uvio čokoladicu...

avatar
petar000
Friday, 08.12.2017
04:06

A sto je to nemoguce?

avatar
petar000
Friday, 08.12.2017
04:05

Nemoj, molim te Drincica, dosta tih povratnika. retko koji nesto i odigra kad se vrati. Nama treba dobar igrac po krilu koji ume da pravi visak, jedan dobar igrac u sredini tipa Ivanic, ili onaj iz Spartaka sto se svadjao sa Ilicem (mada taj mislim da nece u Partizan sve i da ga mi hocemo), jedan desni bek, cak i pre nego levi i naravno ratosiljati se igraca koji su stigli u Tomicevom mandatu, Djurickovic, Marjanovic (koga ja izuzetno posujem kao fudbalera, ali on trenutno samo zauzima mesto jer vidim da ga treneri bas i ne vole, ne znam razlog). Prodati ako se moze Jevtovica, Jankovica, Miletica, pa cak i Tavambu i dovesti brze igrace po strani i spica koji je gladan golova, a ne Tavambu koji je plej zarobljen u telu napadaca. Dobar je, ali Partizanu treba nesto drugo. Sumu probati da ukomponuju u tim na pripremama, a ako to ne ide, i njega uvaliti po svaku cenu, cak i na gubitku da smo. Znaci veznjake koji umeju da zadrze loptu, da mogu da izdrze duele i da umeju za 90 minuta jedan pas unapred da posalju bar. Neverovatno je kako je Zvezda pogodila sa igracima sredine terena, ama bas sa svakim omasili, osim sa Evertonom.