Ko će voditi Partizan u Kruševcu?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.03.2019.
12:19
Izvor: Sportske.net

Sasvim je izvesno da Uprava FK Partizan neće uspeti u svojoj nameri da Mirkovića natera na promenu odluke. Otuda i pitanje ko će voditi tim u Kruševcu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Nikada nije dobro kada ekipa neočekivano ostane bez trenera, ali u slučaju Partizana nije mogao da usledi gori trenutak za odlazak Zorana Mirkovića.

Bata se posle dva vezana poraza oprostio od igrača i čelnicima saopštio odluku da podnosi ostavku, a manje od 24 sata kasnije isto je učinio i sportski direktor Ivica Iliev.

Već su se pojavile prve informacije o tome ko bi mogao da nasledi odlazećeg sportskog direktora, ali se još uvek ne zna ko će preuzeti ekipu od Mirkovića i voditi je do kraja sezone.

Nikakvo konačno rešeje neće biti doneseno do duela sa Napretkom u četvrtfinalu Kupa i zbog toga se očekuje da Žarko Lazetić u sredu sa klupe vodi crno-bele.

Zarko Lazetic
Foto: Beta/Branislav Božić/Ev

Lazetić je već jednom "čuvao klupu" novom treneru nakon rastanka sa Miroslavom Đukićem. Bilo je to početkom avgusta prošle godine kada je vodio tim u prvenstvenoj utakmici sa lučanskom Mladosti. Taj meč završen je bez golova.

Treba videti i kakva je situacija sa Gordanom Petrićem i da li će i on zajedno sa Batom napustiti klub čiji je dres svojevremeno nosio.

Pitanja je mnogo, a vremena jako malo. Izvesno je samo da crno-bele čekaju teške odluke koje treba doneti što pre, a u isto vreme biti racionalan koliko je to moguće u zadatim okolnostima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 11.03.2019
17:06

A za Panticeve pomocnike ja vam predlazem revolta i PK79.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 11.03.2019
17:05

Ja vam predlazem da na mesto trenera postavite Zeljka Pantica jer od njega sigurno boljeg strucnjaka nemate.

avatar
nemam pojma
Monday, 11.03.2019
14:38

Kakav Lazetić?

avatar
aca123
Monday, 11.03.2019
14:06

To su sve sami fudbalski virtuozi ne treba njima trener!!!

avatar
Doktor Trax
Monday, 11.03.2019
14:00

Kako stvari stoje i kakav raspored ima Partizan do kraja sezone cetvrto mesto ne bi bilo za cudjenje. Bolje da se nadaju da ce Zvezda ili Radnicki osvojiti kup, da kao cetvrti mogu igrati Evropu jer nam je Partizan svakako potreban za drzavni koeficijent. Ovo je katastrofa.