Ko će predvoditi Zvezdin napad u revanšu? Da li će najveći teret pasti na ovog igrača?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.07.2018.
12:50
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Efikasnost će morati da bude na mnogo višem nivou, u odnosu na meč u Rigi.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je novu sezonu počela remijem bez golova na gostovanju letonskom Spartaksu u Rigi, iako je imala mnogo veći posed lopte i inicijativu čitavim tokom meča.

Dodatni problem u napadačkim redovima je i povreda Nikole Stojiljkovića, čiji je nastup neizvestan u revanšu u utorak na ''Marakani'', pa je na treneru Milojeviću da li će da ukaže poverenje Pavkovu, ili će se Ben sa krila preseliti u špic.

Ova druga opcija za sada deluje realnije, a u izjavi za klupski sajt El Fardu Ben najavljuje bolje izdanje u revanšu.

''Imali smo svoje šanse na prvom meču protiv Spartaksa i svesni smo da ćemo u revanšu morati da se pokažemo u boljem svetlu i da iskoristimo prilike koje stvorimo.

Znamo da u ovakvoj vrsti utakmica mora da postignemo pogodak. Žao mi je što nisam iskoristio iskoristio priliku u Rigi da zatresem mrežu golmana Spartaksa, imao sam jako dobru priliku, kao i nekoliko mojih saigrača. To je fudbal, daćemo sve od sebe da u revanšu budemo bolji'', izjavio je Ben.

Od rivala ne očekuje nikakva taktička iznenađenja, smatra da će igrati isto kao i u prvom meču, defanzivno, pokušavajući da iz kontri ugroze gol Borjana.

Ali, ovog puta Zvezda će imati veliku podršku svojih navijača sa tribina i Ben ne sumnja da će ih u utorak obradovati prvom pobedom u novoj sezoni i plasmanom u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

''Navijači imaju veliki udeo u svakoj našoj pobedi, oni su nam zaista jako važni. Prošle sezone su nas nosili di proleća u Evropi i do šampionske titule. Pozvao bih ovom prilikom sve naše pristalice da dođu da nas podrže u prvom meču na Marakani u novoj sezoni, sa nijima uvek možemo do pobede'', zaključio je Ben.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sef9
Monday, 16.07.2018
20:42

sta kakav pavkov pa koga imas boljeg ne igra stoiljkovic nemas koga realno ben je krilo vise nego spic a joveljic je jos zelen tek treba da se celici u nasoj ligi pa onda u evropi

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 15.07.2018
20:47

U napad treba staviti Joveljica, a ako ne bude islo onda ubaciti i Pavkova pa igrati sa dva spica.

avatar
sef9
Sunday, 15.07.2018
19:33

pavkov treba da igra od 1. minuta i tacka

avatar
DekiStankovic5
Sunday, 15.07.2018
23:31

Kakav crni Pavkov,ne zanosite se sa njim.