Ko će biti najbolji strelac Lige nacija, nema boljeg od Mitra? Ko može da ga ugrozi?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.11.2018.
11:02
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv je pogled i na listu strelaca Lige nacija, u samoj završnici grupne faze takmičenja.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije juče je na našem najvećem stadionu savladala Crnu Goru sa 2:1, a napadač ''Orlova'' Aleksandar Mitrović nastavio je svoju golgetersku seriju u ovom takmičenju.

On je protiv ''Sokolova'' u 32. minutu duplirao prednost našeg tima, za vođstvo od 2:0, a samo šest minutra kasnije je propustio idealnu priliku da sa bele tačke dodatno uveća svoj golgeterski bilans.

Ovako, ostao je na pet postignutih golova u pet odigranih mečeva (dva protiv Rumunije u Beogradu, dva protiv Crne Gore u Podgorici, i još jedan protiv Crnogoraca u Beogradu).

Sa tim učinkom najbolji je strelac Lige C, a prvi pratioci su mu Mugoša iz Crne Gore, Finac Puki, Mađar Salai sa po tri pogotka.

Ako pogledamo i preostale tri lige (A, B i D), ni tamo nema boljeg strelca od Mitrovića. U Ligi A prvi strelac je Belgijanac Romelu Lukaku sa 4 pogotka, u Ligi B to je Edin Džeko sa 3 gola, a jedini koji je dostigao Mitrovićev učinak je reprezentativac Jermenije Jura Movsisjan, sa pet golova u Ligi D, od toga četiri je postigao protiv Gibraltara...

Srbinju do kraja grupne faze očekuje još duel sa Litvanijom (utorak, 20:45h) u Humskoj, idealna prilika da popularni Mitar dodatno popravi svoj golgeterski učinak u ovom takmičenju.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 18.11.2018
12:16

Radunovic (Rockov, ?)- Gajic (Lakicevic), Ivanovic (Pejcinovic), Subotic (Planic), Obradovic (Momcilovic)- Radoja (Milivojevic), Gudelj (Pantic)- Sulejmani (Basta), Jojic (Djuricic), Katai (Lazovic)- Djurdjevic (Pavkov). Vasiljevic treci golman, mozda i drugi.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 18.11.2018
12:04

Puki:-D Simic je za ono juce odlicno prosao jer je to mogao da bude i crveni karton. Mitrovic ili (pre on) Prijovic moraju da pocnu u tandemu sa Jovicem!