Knežević poslao poruku Tomiću i "Grobarima"!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 25.04.2016.
10:31
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Krilni fudbaler Čukaričkog Filip Knežević "osvetio" se Ivanu Tomiću za to što ga se odrekao uoči početka prolećnog dela sezone, a nakon što su se strasti smirile imao je šta da kaže strategu voljenog kluba i navijačima Partizana.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog u subotu su savladali Partizan u okviru derbi susreta 32. kola Superlige Srbije, a bitnu ulogu u trijumfu "Brđana" odigrao je bivši fudbaler crno-belih Filip Knežević koji je istrčao kontru u nadoknadi vremena i "namestio" gol Andriji Pavloviću.

Prethodne jeseni Filip Knežević je imao sjajnu polusezonu u dresu Borca iz Čačka ali ga je trener Partizana eliminisao pred polazak na drugi deo priprema i omogućio mu da pređe u Čukarički.

"I ptice na grani znaju koliko volim Partizan, ali Ivan Tomić mi je rekao da sam imao dobru polusezonu u Borcu, pa da nije rešenje da ostanem među crno-belima, a da ne igram. Krajnje korektan gest, zbog toga ga cenim i poštujem. Ali, smatram da je baš pogrešio u mom slučaju" rekao je Knežević za "Alo".

Filip Knežević je stasao u Borcu ali se 2012. godine preselio u Partizan koji ga je potom prosleđivao na pozajmice u Radnički 1923, Vitoriju i Borac, a zimus je postao član Čukaričkog.

Nakon subotnjeg trijumfa osećanja su mu bila pomešana jer je učestvovao u "rušenju" kluba za koji navija, pa je zbog toga zatražio da ga "Grobari" razumeju i da mu ne zamere.

"Pobedio sam klub za koji navijam ceo život, pa sam se suzdržavao u radovanju koliko sam mogao. 'Grobari' znaju da sam jedan od njih, ali moraju da razumeju da sam igrač Čukaričkog i da me oni hrane" zaključio je Knežević.

Posle svega, čini se da niko od navijača Partizana neće imati šta da zameri Filipu Kneževiću već upravo Ivanu Tomiću koji se odmah nakon subotnje utakmice našao na udaru "Grobara" upravo zbog toga što se zimus odrekao usluga brzonogog Kneževića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
4.999999999%
Monday, 25.04.2016
12:35

I u ovako oslabljenog Partizanu samo bi mogao da pojača konkurenciju. On je jednostran igrač dobar za kontranapade loš u pozicionom napadu, a Partizan u Srbiji 90% i više vremena provodi u pozicionom napadu jer svi igraju bunker protiv Partizana. Gledao sam ga na par utakmice gde je Čukarički imao incijativu i nije ništa pokazao pa je s pravo rezerva u Čukaričkom.

avatar
Ivancz
Monday, 25.04.2016
22:03

I tako su iz bunkera pobeđivali večiti državni projekat bez stadiona???

avatar
EDO
Monday, 25.04.2016
11:30

Koliko se pise o fudbaleru koji jedino ima brzinu..sut,dribling,centarsut je na nivou srpske lige zapad..samo se setite Branka Pauljevica...

avatar
Zoran Vukic
Monday, 25.04.2016
11:19

decko mngo brz za Partzan kaze Tomic[trenrcina] i Ilijev [bobicasta pojacanja uzima samo]

avatar
simke5
Monday, 25.04.2016
11:17

Ako u timu ima mesta za jednog Alena Stevanovica, poluamaterskog igraca, sa nivoom spremnosti kao moj komsija, ne vidim zasto ne bi ovaj decko mogao da igra. Prvo na polusezoni se znalo da ce Zile biti vracen u Teleoptik, zasto ovaj igrac sa mnogo boljim fizickim karakteristikama od alena nije imao mesto u timu?

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 25.04.2016
10:55

U decko je u Cuki 4. opcija na krilu,ne vidim razlog da se ovoliko pise o njemu.Dribling,tehnika,sut...sve je to kod njega na niskom nivou,jedino ima startnost i to prakticno znaci da bi mogao da nam pomogne samo kada igramo na kontre,a to je 3/5 puta u sezoni.

avatar
Monday, 25.04.2016
10:53

Niko mu ni ne zamera, pokazao je svojim stavom da je isti kao Dejan Drazic.

avatar
R26M
Monday, 25.04.2016
10:51

Lepo rečeno, naši nisu znali da ga zadrže, svakako bi se izborio za poziciju s obzirom na to da Žile nije bio u timu...

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 25.04.2016
10:44

Fićo samo igraj, svaka ti čast, od mene imaš poštovanje kao čovek, igrač i Grobar!