Klop u klin, tabloidi u ploču: "Idioti su pobedili"

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 06.11.2018.
10:25
Izvor: Sportske.net

Ako pod ovom konstatacijom podrazumevaju sebe, onda je moguće da su u pravu. Tačno je da mu se ne bi dogodilo ništa, ali on u Beograd ne bi došao da igra fudbal, to je svima jasno...

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Engleski tabloidi tvrde da je izostanak Đerdana Šaćirija pobeda "idiota". "Dejli Mejl" navodi da nikakvih bezbedonosnih pretnji nije bil, a da je Šaćiri svakako mogao da očekuje uvrede i zvižduke, no fizički ne bi bio ugrožen, pa je zbog toga Klop pogrešio što ga nije poveo u Beograd.

Oni podsećaju na situacije kada je Gaskojn dobio smrtne pretnje od IRA, pošto je provocirao lojalističkim gestovima navijače Seltika, ali je dobio novčanu kaznu i ipak igrao "Old Firm".



Klop je jasno rekao da je u pitanju politika, odnosno pokušaj da se ona izbegne, ali navode se reči i našeg kolege Miloša Markovića da se Šaćiriju ništa ne bi desilo, osim uvreda.

Kako je ranije bilo?

Šest igrača Čelsija nisu početkom veka nisu putovala u Tel Aviv na duel sa Hapoelom zbog problema koje su očekivali u Tel Avivu.

Nedavno Mihtarijan nije bio u timu Arsenala kada su igrali u Azerbejdžanu, njegova Jermenija je u ratnom stanju i večnim diplomatskim tenzijama sa Azerima.

Naravno, odmah je proglašen za strašljivca.

Ipak, pođimo od toga da je Šaćiri sve pretvorio u politiku i da je još pre Mundijala provocirao, iako igra za Švajcarsku, pa možda je izgubio fudbal, ali zaista niko ne želi da se bavi takvim stvarima i razmišlja o bezbednosti čoveka koji bi imao neke druge ciljeve osim igranja fudbala u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Wednesday, 07.11.2018
00:46

Цензоре, ако и навијаш за Партизан, много је!

avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 06.11.2018
18:49

Kao da je bitno... Niti je on Messi, niti Liverpool veceras igra protiv Real Madrida, da bi se neko uopste bavio time koga je Klopp poveo za vecerasnni mec a koga ne.

avatar
remedyynwa
Tuesday, 06.11.2018
15:43

Iskreno da vam kazem, mislim kada bi on provocirao nekog na ovoj utakmici verovatno i zavrsio svoju epizodu u LFC. Da je dosao batica dao bi 3 komada sam iz inata, jer smo i mi isti kao i on. Ajde molim vas, vecite zrtve

avatar
Raky_b
Tuesday, 06.11.2018
13:22

zasto mislite da bi on imao neke druge ciljeve!?
mozda jeste budala, ali bas tolika budala nije...ne zato sto bi trebalo da se nekoga boji (predsednik se sigurno dobro pobrinio da mu niko vise ne ukalja ime ljubimice), nego zato sto bi bio kaznjen od strane UEFE a verovatno i Liverpula kada bi "radio nesto drugo" i na ovoj utakmici mesao politiku u sport.
nije Liverpul aljbanska republika Swiss, da moze da radi sta hoce.

avatar
_Goran_
Tuesday, 06.11.2018
13:08

Dokle bre vise o ovom liku...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 06.11.2018
13:07

Zao mi sad onih pantica i sojica sto su ocekivali da Saciri na Marakani postigne gol i dapred Severom pokaze dva orla.

avatar
mrancic
Tuesday, 06.11.2018
12:31

Smaranje sa nebitnim sniskoguzim igračem.Od kad je on pa toliko važan za Liverpul.Da se mi nadamo da nam neće dati mnogo golova.

avatar
Tuesday, 06.11.2018
12:22

Iskreno govoreci jedini krivac za ovu situaciju je Saciri koji je i zapoceo provociranje pred SP kada je kao Svajcarac sto de facto jeste jer ima njihov pasos i igra za njihovu reprezentaciju probocirao nase igrace i kacio na kopacke zastavu kosova! E sad da mu je tad neko iz Uefe rekao stani malo majstore i zalepio mu kaznu od par hiljada svajcaraca svega ovoga ne bi bilo...