Ključna utakmica za Čukarički, da li je Kovač velika uzdanica?

Autor: Beta Beta
subota 04.05.2019.
16:28
Izvor: Beta

Kovač očekuje još jednu dobru utakmicu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Stefan Kovač rekao je danas da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Proletera ima imperativ pobede, u, kako je ocenio, "klučnoj utakmici" Super lige u borbi za plasman na evropsku scenu.

"U prvom delu sezone na Banovom brdu Čukarički je dobio meč sa 1:0, u drugom delu u gostima bilo je 0:0. Ekipa su koja zna da igra na rezultat, protiv koje mora da se odigra maksimalno, s obzirom da svaku vašu grešku mogu da kazne. Znamo šta nam je činiti, imamo imperativ pobede, mislim da nam je ovo i ključna utakmica. Sa nova tri boda olakšali bismo sebi posao pred poslednja dva susreta u sezoni, protiv Mladosti u Lučanima i Vojvodine na Banovom brdu", rekao je Kovač.

"Brdjani" će sutra od 18.00 na Banovom brdu dočekati Proleter u 35. kolu Super lige.

Kovač je u prethodnom kolu protiv Napretka iz Kruševca postigao svoj prvenac u dresu Čukaričkog, a u finišu meča se još jednom upisao u listu strelaca.

"Prezadovoljan sam, kako ne bih bio. Postigao sam prvenac, ali iskreno još sam srećniji zbog drugog gola. Kod prvog, posle kornera i gužve u protivničkom petercu, bio sam brz i spretan, imao i malo sreće kad se lopta odbila od prečke u gol Napretka. Lično, odmah sam video da je gol, koji sekund kasnije sudija je doneo ispravnu odluku. Kod drugog gola sam dobro istrčao, ispratio akciju, kad su svi stali zbog pasivnog ofsajda (Ognjena) Mudrinskog, nastavio sam kretnju, potom prešao dvojicu čuvara i lepo plasirao loptu u gol", rekao je Kovač koji je debi upisao krajem februara protiv Voždovca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke