Kladionice - Ovo su šanse Srbije da prođe grupu, "Orlovi" najpopularnija opklada!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 02.12.2017.
09:48
Izvor: Sportske.net

Posle žreba reagovali i kladioničari, jedna stvar je jasna, a ovo su procene mogućeg raspleta!

EPA-EFE/SERGEI CHIRIKOV
EPA-EFE/SERGEI CHIRIKOV

Povezane vesti

Naravno, ništa epohalno nećemo reći, Brazil je apsolutni favorit za prvo mesto u našoj grupi.

Kako stoje stvari, baš niko ne veruje u drugačiji scenario, a kvote da će petostruki šampion sveta biti pobednik grupe E se kreću od 1.27 do 1.33. Dakle, tu dileme nema, na papiru, jasno da to ne mora ništa da znači, ali teško je zamisliti drugi scenario.

E, sad sledi ono zanimljivo.

Švajcarska ima veće šanse nego Srbija. Kvota je između 6.00 i 7.50, dok je na Srbiju oko 8.00, dakle, prema toj proceni, ova dva tima bi trebalo da vode borbu za top 16 fazu.

Slabo stoji Kostarika, iako je igrala četvrtfinale na prošlom Mundijalu, naime, oni su upadljivo označeni kao autsajder sa kvotama 17 ili čak 20, da će biti prvi u grupi.

Još uvek nema kvota za prolazak dalje, ali one će biti formirane na osnovu gore navedenih, pa će Švajcarska sigurno imati nešto manju kvotu za prolaz u osminu finala nego Srbija.

Ali, ima još nešto, prve opklade ukazuju da je najpopularnije među igračima klađenje na Srbiju da će biti prva u grupi. Naime, većina igrača bi da iskoristi kvote, misle da je Srbija potcenjena u ovom rasporedu snaga.

Pratićemo šta će se dalje dešavati na ovom frontu, a zanimljivo da neke kladionice nude i opklade na najboljeg strelca Srbije na ovom Mundijalu, Mitrović je ubedljivi favorit sa kvotom 2.5, dok su iza njega Tadić i Kostić.

Imamo i formirane kvote za prvi meč koji "Orlovi" igraju, Srbija je favorit protiv Kostarike, kvote su oko 2.00 na pobedu našeg tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fiqlini
Saturday, 02.12.2017
15:52

Ma hladne glave prolazimo dalje i peve dve utakmice igramo sa swicu i costariku obezbedimo mesto i onda sa brazilo jedan slag na tortu za prvo mesto u grupu

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Saturday, 02.12.2017
11:37

Ljajic i Sergej, kakvi Tadic i Kostic?! Prvi nece ni pocinjati aBd, a drugi vrlo verovatno nece ni ici- za bocne pozicije bi trebali da budu sigurni putnici Ljajic, Sulejmani i Zivkovic, a za cetvrtu neka se bore Gacinovic, Radonjic, Kostic i (mozda) Tosic, eventualno Katai. 17 -mirnih-: Stojkovic, Rajkovic, Ivanovic, Veljkovic, *Spajic, Nastasic, Kolarov, *Obradovic, *Maksimovic, Matic, Zivkovic, *MS, SMS, Tadic, Ljajic, Mitrovic i *Prijovic. Treci golman, (prvi) desni bek (ne verujem da cemo voditi i Gajica i Bastu, narocito ne jer ce verovatno ici i Rukavina), (drugi?) levi stoper, konkurencija Maksi, zamena za Matica i zamena za Ljajica plus pet zvezdica jer ni sam nisam siguran da ce bas svi ovi gore ici dok za Stojkovica, Rajkovica, Ivanovica, Veljkovica, Nastasica, Kolarova, Matu, Zivkovica, SMS-a, Tadica, Ljajica i Mitrovica valjda ne postoji nikakva dilema da li ce ici ili ne. Dakle, desni stoper (tesko je reci koji bi taj imao status), rezervni levi bek, takodje je nezahvalno prognozirati kakvu bi ulogu imao, tu smo mozda i najtanji- centralni vezni, (d.) krilo (alternativa za Zivkovica) i centarfor (pogledati pod 1 i 3)- mozda cemo i to traziti, otvoren je konkurs za jos 11 mesta i citav jedan tim poslozen po pozicijama, ali, otvoren je i za selektora:-D

avatar
Milan Capkunovic
Saturday, 02.12.2017
17:19

Zaboravio si na Duska Tosica koji je u odlicnoj formi.

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Saturday, 02.12.2017
19:17

Veruj mi da nisam, sve ih imam u vidu:-D Ako bih njega naveo, onda bih morao da krenem sa jos nekoliko njih, a ja upravo to hocu da izbegnem.

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Saturday, 02.12.2017
11:28

Ljajic i Sergej, kakvi Tadic i Kostic?! Prvi nece ni pocinjati aBd, a drugi vrlo verovatno nece ni ici- za bocne pozicije bi trebali da budu sigurni putnici Ljajic, Sulejmani i Zivkovic, a za cetvrtu neka se bore Gacinovic, Radonjic, Kostic i (mozda) Tosic, eventualno Katai. 17 -mirnih-: Stojkovic, Rajkovic, Ivanovic, Veljkovic, *Spajic, Nastasic, Kolarov, *Obradovic, *Maksimovic, Matic, Zivkovic, MS, SMS, Tadic, Ljajic, Mitrovic i Prijovic. Treci golman, (prvi) desni bek (ne verujem da cemo voditi i Gajica i Bastu, narocito ne jer ce verovatno ici i Rukavina), (drugi?) levi stoper, konkurencija Maksi, zamena za Matica i zamena za Ljajica.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 02.12.2017
11:13

Pogledajte sastave Kostarike i Svajcarske pa to je blagi uzas. Kostarika ima tri poznata igraca golman Navas koga svi znamo ali je ipak samo golman, Kembel koga Arsenal seljaka 6 godina na pozajmice i niko ne zeli da ga zadrzi i Brajan Ruiz koji je u rotaciji Sportinga kao i nas Petrovic koji je miljama daleko od reprezentacije. 3,4 razlike treba da ih dobijemo. A Svajcarce rutinski 2:0. Onda remi mozemo da izvucemo protiv Brazila nekako i budemo prvi. Jaci su ali sve je moguce. Na sredini smo egal tj verovatno smo i jaci. Fernandinjo, Paulinjo, Vilijan, Kutinjo vs Matic, SMS, Tadic, Ljajic.

avatar
preki
Saturday, 02.12.2017
10:56

Trebamo biti realni,prolaz u drugu fazu je veliki uspeh...Svajcarska je odlicna ekipa,ni Kostarika nije za podceniti,o Brazilu necu da pricam....