Kizin 'zakonik'...

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.04.2015.
18:29
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana nalaze se u poziciji da u tekućoj sezoni obraduju navijače "duplom krunom". Paralelno sa obavezama na terenu moraće da se navikavaju i na zahteve novog trenera koji je sa sobom doneo i novi pravilnik ponašanja.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Vicešampion Srbije promenio je trenera nakon serije nezadovoljavajućih rezultata na startu prolećnog dela sezone koje je ekipa beležila pod vođstvom Marka Nikolića i njegovog stručnog štaba.

Posle svega tri nedelje rada i dve takmičarske utakmice nemoguće je ocenjivati uspeh novog trenera i komentarisati uticaj koji ostvario na ekipu.

Jasno je da je igračima neophodno vreme da se prilagode na novog trenera i njegov način rada, a kada je Zoran Milinković u pitanju tu je i "zakonik" ili pravilnik ponašanja na kojem ovaj trener insistira.

Po preuzimanju ekipe Zoran Milinković je igrače upoznao sa pravilnikom koji će primenjivati za vreme svog boravka u Humskoj, a do sada se niko nije oglušio o "Kizin zakonik".

"Javnost je upoznata sa činjenicom da sam trener koji ima svoje principe. Mora da se zna ponašanje na terenu, ali i van terena, jer je to jedan od preduslova za ostvarenje ciljeva. Zato i postoji pravilnik, ali do sada nisam imao potrebe da ga primenjujem" otkriva Milinković.

Strateg crno-belih tako je upoznao javnost sa postojanjem pomenutog pravilnika ali za sada niko osim igrača ne zna šta u njemu piše i koji su to postulati koje će fudbaleri Partizana morati da poštuju kako se ne bi suočili sa sankcijama.

Partizan je pod vođstvom novog trenera ostvario dve pobede, jednu u šampionatu, i jednu u revanšu polufinala Kupa Srbije. Već u ponedeljak crno-bele čeka novo iskušenje u okviru 22. kola JSL kada "Parni Valjak" odlazi u goste OFK Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke