Kiza neuništiv, otpala još jedna potencijalna zamena!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 26.09.2015.
09:12
Izvor: Sportske.net

Iako se pronose glasovi o smeni trenera Partizana, jedan po jedan otpadaju moguće zamene na klupi. Ko nije prošao kriterijume, a ko je odbio Partizan?

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Zoran Milinković ostaje na klupi Partizana, barem se to odnosi na ovaj vikend kada srpski šampion poljuljan serijom neuspeha i najgorim startom u ovom veku gostuje sutra Voždovcu.

Poslednja opcija za novog trenera o kojoj se govoriolo, bio je Milinko Pantić. Nekadašnji fudbaler crno-belih ipak nije prošao kriterijum iskustva, malo je samostalno radio u seniorskom fudbalu, a poslednji posao imao je u Azerbejdžanu. Portal "novosti.rs" donosi informaciju da je Milinković razgovarao sa upravom, ali da nije želeo da otkrije sadržaj tog razgovora.

Ostaje kao mogućnost povratak Gorana Stevanovića na klupu Partizana, ali to je za sada malo verovatna opcija.

Podsetimo, od kada se spekuliše sa otkazom Milinkoviću u igri su bila mnoga imena, želja navijača, ali i uprave bio je zlatni selektor "Orlića" Veljko Paunović, ali se on odmah zahvalio na pozivu.

U kombinaciji je bio i Nebojša Gudelj, no tu nije ni bilo ozbiljnih pregovora.

Ostali?

Darko Milanič takođe nema ambiciju da bude trener Partizana, pa je spisak opcija sve manji.

Milinković ostaje, verovatno će dobiti još jednu šansu, ali ako ne osvoji bodove protiv Voždovca, Partizan će sigurno naredne nedelje imati novog trenera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

29 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ujka Vanja
Saturday, 26.09.2015
18:57

Revolte sta ce biti za 8 dana,osim rodjendana naseg SD? :DnJel se sprema neki puc ili sta?

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Saturday, 26.09.2015
19:11

Nemam takva saznanja, moj nadimak se odnosi samo na nas rodjus:-D

avatar
33
Saturday, 26.09.2015
15:33

UPRAVA NAPOLJE!

avatar
Nenad Stanisic
Saturday, 26.09.2015
14:11

Ko god da dodje, nece biti bolje. Partizan ove godine ima slabiji tim od Zvezde, i ta prednost je znacajnija od one pre 2 godine, kad je CZV uzela titulu. Zimski prelazni rok moze donekle da ispegla stvari, ali je za Partizan kasno, za ovu godinu. I nisu krivi ni Vucic, ni Dacic, ni Marsovci, ni Klingtonci >>>> kriv je sportski sektor FKP, koji nije odradio prelazni rok kako treba, tacnije, odradio ga je u potpunosti na stetu Partizana. Samo odsustvo fudbalskog znalca, bilo kog, u odlucivanju ko je igrac za FKP a ko ne, dovoljno govori. Da ste mi zivi i zdravi, bice bolje sledece godine. Ako se dozovete pameti. Ugledajte se na CZV, koja gleda bar 2-3 godine unapred. Verujte, teski dani slede, za FKP. Ne vidim vam uspeh sledecih 3-4 godine. Otprilike. Da ste vi meni zivi i zdravi..... ;)

avatar
ManchesterUnited
Saturday, 26.09.2015
14:48

Konacno da neko ne krivi drzavu i ne kaze da Zvezda namesta utakmice. Namestanja mozda ima ali ne samo u Zvezdi nego u svim klubovima.

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Saturday, 26.09.2015
19:12

Nenad navija za zvezdu...

avatar
ujka Vanja
Saturday, 26.09.2015
14:49

Pa ni vama nisu cvetale ruze,onda dosla promena trenera,doveli 11 novih igraca,i otud ovih 7 uzastopnih pobeda.Ok ugledacemo se na Zvezdu kao sto kazes,sa 3 puta manjim dugom od vaseg,dovodicemo po 11 novih igraca,trazicemo da nam drzava dovede generalnog sponzora pa cemo da vidimo kako ce da bude.Jedino se slazem da je UO FKP lose odradio prelazni rok,i da su oni krivci sto nam ovako ide,ali nismo mi navijaci birali upravu.Zna se ko ih je postavio da unistePartizan.

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Saturday, 26.09.2015
12:31

Ostace on trener jos i za Augsburg i Cukaricki, a onda ce doci pauza pa ce moci da se pronadje zamena. Bice i kod nas novih vetrova od petog oktobra- jos 8 dana cemo da ga trpimo, a onda razlaz Hahaha

avatar
bora majstor
Saturday, 26.09.2015
13:59

uh sto je smesno,nemate vi pojma kiza je dobar trener ali fali malo i sportska srece inace ako ostane sacekace i prolece u evropi , malo li je ? pa prosle godine nismo usli ni u ligu evrope bili smo gori nego zvezda , a to sto zvezda pobedjuje to ce se videti vec danas protiv pazaraca pustite vi zvezdu i namestene utakmice ko bi im parirao u tome pa to su stari prevaranti.

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Saturday, 26.09.2015
17:39

Vidi, postoje potvrde da je covek veoma takticki opismenjen strucnjak, video sam i neke veoma logicne poteze kod njega kada je dosao proletos i neku prepoznatljivu fiziomiju igre tj. barem njene konture, ali nikako ne mogu da svarim njegove ne cak ni blage nego nikakve reakcije (kako ce da motivise u teskim situacijama jedan takav flegmatik) i to sto je poslusan do zla Boga, a uopste ne bi morao da bude ako je vec znalac. Pokazi da imas kicmu!

avatar
ZubA
Saturday, 26.09.2015
11:34

Nije on neunistiv, nego su videli da mogu sa ovom marionetom sta hoce. Covek je mutav ne moze 5 recenica da sklopi kako treba.

avatar
ujka Vanja
Saturday, 26.09.2015
14:46

Tacno tako Zubo!

avatar
Volim Partizan
Saturday, 26.09.2015
09:57

Kizo samo hrabro..sve ce doci na svoje mesto...mnogi vrzo zaboravljaju da si uneo u klub 7 miliona...to svi klubovi u jsl mastaju da dostignu taj rezultat...

avatar
Dexa
Saturday, 26.09.2015
09:44

Ziv ti nama i zdrav bio na klupi Partizana. Posraces i ti Legenda Zvezde- kao i Avram Grant ;-) :-D :-D

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Saturday, 26.09.2015
09:26

Povratak kralja za trenera Partizana!