Kića otkrio za koga je evrogol, Crnogorci se pitaju da li ga je selektor video?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.03.2016.
12:16
Izvor: Sportske.net

Iz utakmice u utakmicu, vezista Partizana Nebojša Kosović izaziva sve veću pažnju svojim igrama u crno-belom dresu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ako se do sada isticao majstorskim asistencijama u stilu kapitena Saše Ilića, Nebojša ''Kića'' Kosović je protiv Voždovca juče pokazao da može da postiže i majstorske golove.

Njegovim ''makazicama'' u 67. minutu stavljena je tačka na trijumf Partizana nad ''Zmajevima'' od 3:0, a ako ste propustili da vidite ovaj evrogol, to možete učiniti OVDE.

Posle meča, Kosović je potvrdio ono o čemu je pre par dana govorio u razgovoru sa navijačima crno-belih, da će prvi gol u dresu Partizana posvetiti svojoj majci.

''Nisam mogao da zamislim lepši prvenac u dresu Partizana, a kao što sam i obećao, orvi gol posvećujem majci. Žao mi je što nije bilo publike na tribinama da ovo vidi, jer su 'Grobari' uvek ti koji koji daju draž'', izjavio je Kosović, a prenosi ''Blic''.

On je otkrio i da na treninzima često pokušava da učini ovo što je demonstrirao juče protiv Voždovca.

''Volim igru, volim loptu i atraktivne poteze. To je razlog zbog čega i na treninzima često pokušavam da na ovakav način postignem gol. Sad mi se posrećilo'', istakao je Kosović.

Naravno,golčina mladog Nikšićanina odjeknula je i u Crnoj Gori, a podgoričke ''Vijesti'' u izveštaju podsećaju da je Kosović do sada bio ''u nemilosti'' selektora mlade reprezentacije Crne Gore Mojaša Radonjića.

Možda će posle ove golčine i Radonjić sada promeniti mišljenje o popularnom ''Kići''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke