Kelhar: "Nikad u Partizan"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.06.2014.
18:46
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Slovenački internacionalac iz redova Crvene zvezde Dejan Kelhar potvrdio je da je završio svoju epizodu na "Marakani" i konstatovao da ne postoji ponuda Partizana koja bi ga naterala da karijeru nastavi u klubu iz Humske.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Slovenac Dejan Kelhar potvrdio je u četvrtak za portal "Mondo" da je na njegov boravak u Crvenoj zvezdi stavljena tačka i da mu trenutna situacija u klubu ne daje nikakvu drugu opciju do da potraži novi angažman.

"Nemam više nikakvih obaveza prema klubu" počeo je svoju priču Dejan Kelhar.

"Ja, kao i svi igrači, imam neki plan. Normalno je da već tražim drugi klub. Imam neke opcije i videćemo šta će biti. Ali, tih opcija ne bi bilo da nije bilo Zvezde. Zato hvala klubu i onima koji su me doveli" kazao je Kelhar.

Slovenački internacionalac proveo je na "Marakani" manje od šest meseci ali je njegov doprinos u borbi za trofej bio jako značajan zbog čega je nagovestio da će iz poštovanja prema klubu strpljivo sačekati da mu zarađeno bude isplaćeno.

"Nisam u situaciji da pravim frku. Znam da u klubu imaju mnogo problema i ja sam trenutno nebitan u ovoj situaciji" ističe Kelhar.

Posle svega, Slovenac će potražiti novi klub a trenutno je jasno samo jedno - Partizan nije opcija ni pod kojim uslovima!

"Ako bih ostao u Srbiji, nema drugog kluba u kojem bih igrao. Gde ćeš posle Zvezde? I Partizan da me zove i da mi nudi šta god, nikada ne bih prihvatio. Imam toliko karaktera u sebi. Dosta toga sam video i doživeo u Beogradu, iako sam kratko bio, ali ne bih nikada sebi oprostio ako bih prešao na 'drugu stranu'" zaključuje Slovenac.

Dejan Kelhar za Zvezdu je odigrao svega 15 utakmica ali je klub napustio sa titulom i žalom što neće imati priliku da u crveno-belom dresu pokuša da se izbori sa saigračima za mesto u Ligi šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke