KAŽEŠ JANG BOJS, MISLIŠ SALCBURG!

Autor: Vladimir Terzić
utorak 20.08.2019.
16:06
Izvor: Sportske.net

Sjajna kvota na Zvezdin juriš na istorijski pohod!

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Sreda, 21 čas, Bern! Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Jang Bojsu u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona, a revanš je šest dana kasnije na stadionu "Rajko Mitić".

Preko Kopenhagena, uz prinudno sletanje u Beograd i "izlet" do Subotice, pa u Bern. To su poslednje stanice prvaka Srbije na putu ka grupnoj fazi Lige šampiona!

Crveno-beli su došli na prag prošlosezonskog istorijskog uspeha! Drugu godinu zaredom mogli bi da se nađu u elitnom takmičenju, dok su treći put uzastopno izborili evropsku jesen. Jasno je da se Zvezda pod komandom Vladana Milojevića i definitivno vraća na staze stare slave. Zato Jang Bojs ne treba da bude, i nije, nepremostiva prepreka kako bi zvezdaški snovi opet postali java

Prošle sezone je eliminisala moćni Salcburg u ovoj fazi, sada naspram sebe ima prvaka Švajcarske. I zato "mladi momci" kao šampioni svoje zemlje važe za favorita u prvom okršaju, na svom terenu.

Meridian kvota na "keca" je 1.90, da će biti nerešeno u Bernu vrednuje se sa 3.50, dok je kvota na trijumf Zvezde sjajnih 4.55. Ako verujete u crveno-bele, a istorija kaže da nema razloga da ne verujete, imate odličnu priliku da i lepo zaradite. Kvota 4.55 na Crvenu zvezdu - pravo malo bogatstvo!

Nije uopšte nerelano da rezultat u Švajcarskoj bude 0:1, 0:2 ili 1:2, i ako prognozirate upravo ove ishode
Meridian daje kvotu 4.50!

Čekaju vas i specijali za strelce. Najviše se veruje u Ričmonda Boaćija i zato je kvota 10.00 da Zvezda pobeđuje uz njegov pogodak. Ako strelac u Bernu bude kapiten Marko Marin, a crveno-beli budu slavili - kvota je 12.00.

Nije isključeno ni da junak Zvezde bude Miloš Degenek, kao u Salcburgu, pa je kvota čak 35 da će on zatresti mrežu u trijumfu crveno-belih na ovom meču.

Poslednji okršaji za Ligu šampiona donose mnogo uzbuđenja, ulog je ogroman, i zato vam je Meridian spremio još jednu
posebnu ponudu. Već sada možete da prognozirate ko će se naći u grupnoj fazi LŠ. I zaista su nijanse u pitanju.

Blaga prednost je na strani Jang Bojsa sa kvotom 1.80, dok bi svaki ulog na to da će Zvezda opet igrati u Ligi šampiona bio dupliran jer je kvota 2.00.

Jang Bojs ili Crvena zvezda? Prvi čin borbe za ulazak u odabrano društvo je u sredu od 21 časa, dok će šest dana kasnije Marakana biti poprište nove crveno-bele evropske fešte.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak