Kažem Radnik, mislim Napoli - Zvezda sa "drugim timom" na Surduličane?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 14.09.2018.
09:47
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde koje Vladan Milojević u subotu bude poslao na teren naći će se na testu karaktera. Očekuje se veliki broj rotacija u timu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Sedam dana prošlo je od trenutka kada su se fudbaleri Crvene zvezde koji nisu imali obaveze u reprezentacijama okupili i počeli pripreme za utakmice sa Radnikom i Napolijem.

Vladan Milojević imao je vremena da se uveri u fizičku spremu fudbalera koji su stigli u klub tokom poslednjeg dana prelaznog roka, a sredinom nedelje vratili su se i reprezentativci.

Za četiri dana šampiona Srbije očekuje premijerni meč u grupnoj fazi Lige šampiona, ali će pre toga crveno-beli morati da odrade posao u prvenstvu jer u subotu na stadion "Rajko Mitić" stiže Radnik iz Surdulice.

Baš kao što je to činio u jeku kvalifikacija za Ligu šampiona, očekuje se da trener Crvene zvezde i sutra na teren izvede kombinovani sastav i da poštedi nosioce igre, odnosno igrače koji bi trebalo da počnu meč sa Napolijem.

Poštedu bi u subotu trebalo da dobiju Milan Borjan, Filip Stojković, Miloš Degenek, Milan Rodić i El Fardu Ben, a videćemo hoće li Milojević koristiti Vujadina Savića, Nenada Krstičića i nekog od trojice igrača koji su u klub stigli poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka.

Na minute u susretu sa Radnikom trebalo bi da računaju Zoran Popović, Marko Gobeljić, Srđan Babić, Dušan Jovančić, Slavoljub Srnić, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, Milan Jevtović... Od povreda su se oporavili napadači Nikola Stojiljković i Milan Pavkov, tako da i njih dvojica konkurišu za mesto u startnoj postavi.

Moguće je da će i Marko Marin dobiti priliku da debituje, ali se ne očekuje da na terenu provede duže od pola sata. Videćemo da li to važi i za Gorana Čaušića, odnosno Ričmonda Boaćija, premda je malo verovatno da će povremeni reprezentativac Gane biti u timu.

Utakmica 8. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Radnika igra se u subotu od 20 časova i 30 minuta, a već u utorak čeka nas spektakl na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
booksofknjige
Friday, 14.09.2018
13:34

popovic-gobeljic-babic-sumaila-terzic-jovancic-causic-srna-ebisilio-jevtovic-napadac..izmene borjan-degenek-bakula-meleg-joveljic-cafu-pavkov

avatar
indosrbija
Friday, 14.09.2018
15:33

meleg pre causica,ipak je tek dosao..ostalo je odlicno

avatar
booksofknjige
Friday, 14.09.2018
17:04

moguce, mada onda ima puno krilnih igraca a manje defanzivnih, ustvari je to i manje bitno.
Realno, jaka postava kako god okrenes, moze i derbi da dobije, uz male izmene u odbrani