"Kažem Borac, mislim Skenderbeg"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.10.2017.
18:47
Izvor: Sportske.net

Ne kriju fudbaleri Partizana da su mislima već na utakmici sa Skenderbegom iako će pre nje morati da odrade posao u Čačku.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Aktuelnog šampiona Srbije za manje od sedam dana očekuje najvažniji meč dosadašnjeg toka sezone, pošto od ishoda duela sa Skenderbegom direktno zavisi da li će crno-beli ostati u igri za evropsko proleće.

Pre duela sa Skenderbegom ekipu Miroslava Đukića čeka gostovanje Borcu u Čačku u okviru 15. kola Super lige.

"Nemamo vremena za radovanje i tugovanje, trudimo se da u svakoj utakmici pružimo maksimum i osvojimo tri boda. Već sutra putujemo u Čačak, u nedelju je utakmica sa Borcem, a već u četvrtak sa Skenderbegom", kaže Milan Mitrović.

Štoper crno-belih pozvao je navijače da dođu u Humsku i podrže ekipu u veoma važnom meču sa šampionom Albanije.

"Nadam se da će navijači doći u velikom broju i da će publika da nas podrži. Svi razmišljamo pozitivno i nadamo se povoljnom rezultatu koji bi nam omogućio da ostanemo u Evropi", dodao je Mitrović.

Nemanja Antonov kaže da svi fudbaleri Partizana sa nestrpljenjem iščekuju duel sa Skenderbegom.

"Znamo svi koliko je ta utakmica bitna i koliko bi nas ta pobeda pogurala ka našem cilju - proleću u Evropi. Svesni smo da će na domaćem terenu uz našu publiku sve biti mnogo lakše i nadam se da ćemo na krilima navijača stići do prve pobede u Evropi", istakao je Antonov.

Čovek odluke u prethodnom prvenstvenom susretu ne krije da konstantno razmišlja na Skenderbeg iako je utakmica u Čačku prioritet u ovom trenutku.

"Ja iskreno jedva čekam. Biće to moja prva evropska utakmica pred publikom. U glavi mi je stalno Skenderbeg ali pokušavam da se 100% skoncentrišem na utakmicu u Čačku. Svi jedva čekamo da pružimo svoj maksimum i nadamo se pobedi", rekao je Ožegović.

Fudbaleri Partizana kompletiraće prvu fazu ligaškog dela prvenstva u nedelju uveče na gostovanju ekipi Borca u Čačku, a zatim ih očekuje prva uzvratna utakmica u Grupi B Lige Evrope sa Skenderbegom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 27.10.2017
20:52

Kaže ožegović: Biće to moja prva evropska utakmica... e pa sine neće biti prva, utakmica u albaniji nije evropska ni po jednom kriterijumu

avatar
MARCO NICO
Friday, 27.10.2017
21:54

Prva njegova evropska utakmica pred publikom, igrao je on i u Svajcarskoj.