Katai: ''Svi misle da je lako šutirati penal, ali...''

Autor: Beta Beta
nedelja 18.10.2020.
22:35
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai ocenio je da je njegova ekipa večeras odigrala sjajnu utakmicu protiv Partizana i da je najvažnije da nije izgubila i da je ostalo osam bodova prednosti u odnosu na "večitog" rivala.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Zvezda i Partizan odigrali su večeras u Humskoj nerešeno 1:1, u utakmici 11. kola Super lige Srbije. Crno-beli su poveli golom Filipa Stevanovića, a izjednačio je Katai golom iz penala.

"Ne možemo biti zadovoljni osvojenim bodom. Mislim da smo odigrali sjajnu utakmicu. Naravno, analiziraćemo sve detalje sa utakmice, sada su još 'vruće glave', ali mislim da smo veoma dobro stajali na terenu kao i da smo dobro igrali. Sa druge strane, bitnije je da nismo izgubili, prednost je ostala ista i nastavljamo dalje tamo gde smo i stali, a to je put ka novoj tituli", rekao je Katai.

"Nije svejedno kada izvodite penal, naročito na derbiju. Svi misle da je jedanaestearac lako šutirati, ali desi se promašaj.

Trema je sigurno postojala, ali tako je i na svakoj utakmici. To je deo našeg posla i moramo da živimo sa tim, ali mi je drago što sam bio precizan", naveo je Katai.

Zvezda je prekinula niz od 10 pobeda u Super ligi, ali je i dalje zadržala osam bodova prednosti nad Partizanom.

"Bitno je da smo ostali na istom odstojanju u odnosu na rivale. Okrećemo se sada utakmici protiv Hofenhajma u Evropi. Moram dati naš maksimum kako bismo ostvarili što bolji rezultat.

Nemamo toliko vremena za odmor, raspored je veoma gust od početka sezone. Imali smo dve reprezentativne pauze, kada smo mogli malo da odmorimo. Idemo dalje, to nam je posao", naveo je Katai.
-
Baner 15
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Monday, 19.10.2020
10:58

Aleksandre odlično si izveo penal. Znamo da nije jednostavno pogotovu u takvoj situaciji. Imao si neke odlične prodore, majstorske, ali mogao si da budeš manje sebičan.

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 19.10.2020
08:25

Александре важно је са си фа увалио а сад они нека кукају што им Сима није обезбедио победу.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 18.10.2020
22:48

https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=jqb6dQl6D_0&feature=emb_title

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 18.10.2020
22:43

sanogov pokusaj vadjenja ociju Sume - bez ikakvog kartona
gobeljic obema nogama sa ledja startuje na Markovica - samo zuti iako je vrlo lako moglo da dodje do preloma noge, ono je bilo krajnje neoprezno
udarac glavom Banjaka i lopta na putu ka golu cese o ledja odrambenog igraca zvezde- gol-aut (posle kompenzovano)
gobeljic pesnicom udara nekog naseg igraca - on svira faul za njih zbog navodnog povlacenja
Izmisljen korner za zvezdu nakon suta kataija nebu pod oblake + isti katai cupa dres Zdjelara svom snagom i udara loptu glavom, epilog = penal za zvezdu
verovatno je jos nesto izostavljeno....mozda neki start kataija nakon sto je dobio prvi zuti, a sanogo je dobio drugi zuti kada je vec bio kraj meca