Katai samouveren za derbi, hoće kao protiv Ararata!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 17.10.2020.
09:22
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda gostuje Partizanu u ovom kolu Super lige Srbije.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Nastavila se juče Super liga Srbije, odigrano je čak četiri meča, a za sutra je zakazana ona najveća, večiti derbi, 163. po redu.

Iz redova Crvene zvezde ističu da žele da prekinu neugodnu seriju na stadionu Partizana. To je rekao i Aleksandar Katai u intervjuu za "Novosti".

"Maksimalno se pripremamo za predstojeći večiti derbi. Priključio sam se momcima nešto kasnije zbog obaveza sa reprezentacijom, vredno treniramo i sa nestrpljenjem iščekujemo početak utakmice. Nadam se da ću protiv večitog rivala uspeti da ponovim dobru partiju kao što je to bio slučaj na utakmici protiv Ararata. Najbitnije je da cela ekipa prikaže lepu igru. O driblinzima ne razmišljam, oni su stvar trenutne inspiracije
", kaže Katai pred najveću utakmicu srpskog fudbala.

Kaže i da će biti hendikep po njega izostanak Ivanića, pa i Kange, a kaže da će biti i "više nego dovoljno" da ispoštuju dogovor iz svlačionice.

"Večiti derbi je posebna utakmica, sigurno je da neće biti lako. Mi ulazimo u meč sa jasno zacrtanim ciljem, a to je pobeda. Daćemo sve od sebe da ispoštujemo dogovor iz svlačionice i da slavimo uz dobru igru. Ukoliko budemo na terenu od prvog minuta prikazivali ono što se od nas očekuje verujem da će to biti i više nego dovoljno za dobar rezultat
", rekao je Katai.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Saturday, 17.10.2020
12:50

Hoće da sudija ne dosudi čist penal za Partizan kao što nije za Ararat i da ne pokaže čist drugi žuti Sanogou protiv Partizana kao što nije protiv Ararata? Jel to hoće i tome se nada.

avatar
Old_school
Saturday, 17.10.2020
11:50

Cenim da ce ti Scekic atakovati na noge bar 20x.

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 17.10.2020
11:21

Aleksandre sutra da budes Aleksandar veliki.

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 17.10.2020
10:04

Ako opet ne bude sudijskih pljacki i otimacina Zvezda ce ubedljivo da dobije ovaj derbi jer Zvezda je u svim segmentima mnogo bolja od ljepih.