Katai - Bliži se rastanak sa Zvezdom?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 07.04.2016.
09:56
Izvor: Sportske.net, Sport

Jedan od igrača koji je ove sezone dao ogroman doprinos rekordnoj seriji pobeda Crvene zvezde, po svoj prilici će na leto napustiti redove beogradskih crveno-belih.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Aleksandar Katai igra najbolju sezonu u dosadašnjoj karijeri. Zvezdina ''desetka'' se u aktuelnom šampionatu ističe i golovima i asistencijama, a njegove partije, naravno, nisu promakle ni skautima iz inostranstva.

On je u izjavi za ''Sport'' potvrdio da je konkretno interesovanje već pokazao nemački Štutgart koji na kraju sezone ostaje bez svoje ''desetke'' Didavija (odlazi u Volfsburg), ali bi taj eventualnii transfer mogao da se realizuje tek posle Zvezdinih kvalifikacija za Ligu šampiona.

''Znam da se nedavno interesovao Štutgart, postoji još klubova koji me prate. Moja želja je da pokušam sa Zvezdom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a ako onda dođe ponuda koja se ne odbija, uslediće rastanak'', jasan je Katai.

On je još jednom istakao Zvezdin sjajan kolektiv u kome je i on kao pojedinac došao do punog izražaja, a sve uz veliku podršku trenera Miodraga Božovića.

''Šef je postavio standarde, atmosferu… Sviđaju mi se raznovrsni treninzi i osećam se spokojno. U našem kolektivu uvek neko izbije u prvi plan u pravi čas, za to je najbolji primer Grujić. Nekoliko mečeva je rešio Vieira, pa Ibanjez… Bitno je da ima više 'džokera''', naglasio je Katai.

S tim u vezi, Zvezdin vezista dodaje i da su stranci koji ove sezone nastupaju u crveno-belom dresu brzo shvatili ''da se Zvezda voli'', da je lepo igrati u ovom klubu, ali i da se uvek na terenu mora pružati maksimum.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shampi po manjini!
Thursday, 07.04.2016
15:46

ostani vecno vole te tvoje delije sa severa. kakav bre stutgart!

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 07.04.2016
10:07

Nema smisla da igra evropske kvalifikacije, ako ćemo ga posle prodati.

avatar
Аполо
Thursday, 07.04.2016
10:33

A ko da igra umesto njega? Neki igrac koga ce dovesti u minut do 12 kao ovog stopera koji je srednja zalost? Nismo u poziciji da nekog uslovljavamo, prodali smo Grujica i dobili ga na pozajmicu da pomogne da osiguramo titulu i da se plasiramo u LS ili LE, kao sto ce verujem i Katai. Ukoliko udjemo u neka od ova dva takmicenja dobicemo nesto para pa cemo kako tako krpiti pozicije koje nam budu deficitarne.

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 07.04.2016
11:02

Bas ima smisla. A ako udjemo u LS ili LE, onda ga ne moraju ni prodavati

avatar
dusan1987
Thursday, 07.04.2016
10:00

Nemas sta da ostajes za kvalifikacije, ne praviti gresku ponovo nego ga prodati i naci novog igraca,ako je moguce vec sada ugovoriti transfer.

avatar
Mangus
Thursday, 07.04.2016
10:25

Potpuno se slazem. Treba nam uigran tim, a ne igrax za dva, tri kola pa da se u sampipnatu i na početku eurotakmicenja, ako udju, uigravaju

avatar
CZYNWA
Thursday, 07.04.2016
11:02

Treba nam u kvalifikacijama, jer je bitnije da se izbori Evropa, nego sta ce se tamo uraditi. A zamjenu nadam se da necemo dovoditi, jer imamo Rileta i Babunskog, vraca se Avramovski, tu je i Jovovic, mali Ilic, Adzic, ne treba gomilati igrace.