Karte za Suduvu od danas u prodaji

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.07.2018.
11:46
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Navijači Crvene zvezde koji se večeras budu zaputili ka stadionu "Rajko Mitić" moći će da "ubiju dve muve jednim udarcem".

Beta/FKCrvenaZvezda/NikolaMitić/Ds
Beta/FKCrvenaZvezda/NikolaMitić/Ds

Povezane vesti

Nakon dva takmičarska meča na startu kvalifikacija za Ligu šampiona, fudbalere Crvene zvezde večeras očekuje i prvi takmičarski meč u Super ligi Srbije.

U misiju odbrane trofeja crveno-beli kreću duelom sa Dinamom iz Vranja, a meč je pomeren za petak zbog obaveza koje Zvezda ima u Evropi već u utorak.

Šampion Srbije će 24. jula odmeriti snage sa litvanskom Suduvom u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Karte za pomenuti meč naći će se na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" već danas, a prodaja će biti nastavljena u subotu. Blagajne neće raditi u nedelju, ali će karte ponovo moći da se kupe u ponedeljak i na dan utakmice.

Radno vreme blagajni biće sledeće:
Subota - od 10:00 do 16:00 časova;
Ponedeljak - od 10:00 do 18:00 časova;
Utorak - od 10:00 do 20:30 časova.

Karte će paralelno sa prodajom na blagajnama biti distribuirane i putem intereta, a evo i po kojim cenama će moći da se kupe:

Sever: 600 rsd;
Istok: 1000 rsd;
Zapad: 1200 rsd;

Utakmica prvog kola Super lige između Crvene zvezde i Dinama igra se večeras od 20 časova. Duel Crvene zvezde i Suduve na programu je 24. jula od 20.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
crveni baron
Friday, 20.07.2018
12:42

Zasto ovolike cene karata? Tražite da dođemo da podržimo klub, da se učlanimo, i treba jer volimo Zvezdu...Nas četvoro porodično dođemo na Spartaks, put i ulaznice....za sedam dana ponovo utakmica opet put i ove cene karata.....za 7 dana mi kao porodica treba da izdvojimo oko 100 eura da bi bodrili našu Zvezdu....i ne biramo utakmice kao što rade neki pa dolaze samo kada se igraju velike utakmice....i večeras smo tu ali ste preterali sa cenama

avatar
MALI PLAVI
Friday, 20.07.2018
16:30

Nisu oni preterali sa ulaznicama, nego narod nema para! 😋