Karte za derbi od četvrtka i na "Marakani"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.09.2016.
15:23
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vikend pred nama rezervisan je za 152. "večiti derbi" koji će biti odigran u Humskoj, a navijači gostujućeg tima od četvrtka će moći da kupe karte na blagajnama stadiona "Rajko Mitič".

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Karte za prvi ovosezonski "večiti derbi" našle su se u prodaji još u petak, ali će dva dana pre samog meča moći da se kupe i na blagajnama stadiona "Rajko Mitić".

Blagajne našeg najvećeg stadiona radiće u četvrtak i petak od 10 do 17 časova, dok će na dan utakmice karte moći da se kupe od 10 do 15 časova.

Ulaznice za istočnu tribinu stadiona u Humskoj neće moći da se kupe na blagajnama stadiona "Rajko Mitić", a evo i cene karata za ostale tribine:

* sever 600 rsd
* zapad (bočni delovi) 1000 rsd
* zapad (centralni delovi) 1200 rsd

Utakmica 9. kola Superlige Srbije između Partizana i Crvene zvezde igra se u subotu od 18 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 13.09.2016
19:23

Na Marakani ili na stadionu JNA, mi smo uvek kao kod kuće.

avatar
Tuesday, 13.09.2016
18:21

Светковина. Празник. Спектакл. Посластица. Магнет. Еуфорија. Традиција. Његово величанство – ДЕРБИ.nnСвет, Европа, Србија, Београд, Топчидерско брдо, Аутокоманда, Храм, Маракана, Хумска или Љутице Богдана. Црно или црвено. Штеф или Рајко. Чигра или Шеки. Шоле или Беара. Паун или Џаја. Моца или Пижон. Мијат или Пикси. ПАРТИЗАН ИЛИ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА.nnСедам деценија ривалитета. Сијасет пехара у музејима. Укус најслађих победа. Море проливених суза. ВЕЧИТИ.nnМија или Чкаља. Душко или Ршум. Темпо или Крцун. Мића Минимакс или Мића Орловић. Цане Партибрејкерс или Бајага. Сергеј или Бане Трифуновић. Бјела или Бекјарев. Драгојевић или Шотра. Виктор или Новак.nn„Парни ваљак нека меље“ или „Хеј, Звездо, црвена“. „За друге се навија, Партизан се воли“ или „Звезда је живот, све остало су ситнице“. Ево, иду долазе, отварајте капије: ГРОБАРИ И ДЕЛИЈЕ.nnПартизанова 45. или Звездина 63. победа. Црно-бели на путу ка 27. или црвено-бели на корак до 28. титуле. У 152. вечитој епизоди славље резервисано за ЈУГ ИЛИ СЕВЕР.nnДан када жене не варају мужеве, сви прави мушкарци су на ДЕРБИЈУ. Вече када је Београд прозор у свет, Партизан и Црвена звезда шаљу слику широм планете: нико нема што Србин имаде.nnИ трећи тријумф – Марко Николић или Миодраг Божовић. Капитенски шампањац – Саша Илић или Александар Луковић. Бразилска самба или габонски плес – Евертон Луиз или Гелор Канга. Лопта у мрежи – Валери Божинов или Уго Вијеира. Српски бисери – и Немања Михајловић и Михаило Ристић.nnПривилегија. Задовољство. Уживање. Пуно срце. Вулкан емоција. Радост. Туга. ПОНОС. Дан који ћу вечно памити. Дан када све друго стаје. Дан када страсти узавру. Дан који сањам. Дан за који се живи. Дан „Д“.nnПитали, својевремено, познатог политичара, Титовог најближег сарадника: „Друже, хоћемо ли на дерби, играју Партизан и Црвена звезда?“nnТек ће ти друг, очито наклоњенији петогодишњем плану у привреди и у смокингу првом реду у позоришту: „А то сам већ гледао прошле године.“nnСваки дерби је прича за себе. Време је за 152. представу.

avatar
Tuesday, 13.09.2016
17:59

Prvi put cujem da za zapad moze da se kupi na stadionu najveceg rivala, a to se nece desiti kada mi budemo gostovali tamo, zivi bili pa videli. Za sve tribine osim za Jug te lepo upute na zaduzbinu Slobodana Penezica.

avatar
KO!
Tuesday, 13.09.2016
17:33