Karaburma dočekala šampione sveta!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.06.2015.
11:53
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Superligaš sa Stare Karaburme dočekao je šampione sveta koji su braneći boje omladinske reprezentacije Srbije na Novom Zelandu u pravom svetlu reprezentovali i klub za koji nastupaju.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Nakon dočeka koji im je Srbija priredila u ponedeljak uveče omladinski reprezentativci dobili su priliku da "zlatni prah" koji su doneli sa Novog Zelanda donesu u klubove za koje nastupaju.

Tako je OFK Beograd upriličio doček za trojicu zlatnih "Orlića" koji su ugovorima vezani za klub sa Karaburme. Sa zlatnim medaljama oko vrata i osmehom od uva do uva na "Omladinski stadion" kročili su Saša Zdjelar, Nemanja Antonov i Milan Gajić.

U društvu članova Upravnog odbora, Skupštine kluba, sadašnjih i bivših igrača, navijača, radne zajednice i kompletne omladinske škole, ali i prijatelja kluba trojici reprezentativaca upriličen je fantastičan dočeka na Karaburmi.

Predstavnici OFK Beograda odlikovali su trojicu reprezentativaca posebnim plaketama čime je superligaš sa Karaburme odao priznanje mladićima za uspeh ostvaren na Novom Zelandu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke