Kapiteni žele isto, a nije trofej!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.05.2019.
12:44
Izvor: Sportske.net

Jasno je da bi kapiteni "večitih" voleli da tim za koji igraju stigne do pehara, ali se ovde radi o potpuno drugačijoj želji koju imaju obojica.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Zajedničkoj konferenciji za medije uoči finala Kupa Srbije prisustvovali su treneri i kapiteni Partizana i Crvene zvezde.

U ime Zvezdine svlačionice govorio je Vujadin Savić, dok je želje fudbalera Partizana uoči borbe za trofej preneo Vladimir Stojković.

Jedno od pitanja na konferenciji ticalo se bezbednosti na stadionima. Vujadina i Vladimira spaja to što bojica imaju po troje dece, pa su upitani da li bi voleli da mogu svoje mališane jednog dana da puste na stadion i da ne brinu za njihovu bezbednost.

"Sigurno bi mi bilo drago da mogu da pošaljem dete samo da ode na derbi i da znam neće da dobije batine ili da se potuče ili da upadne u problem. To je san svakog oca i tome treba svi da težimo", rekao je golman Partizana.

Štoper Crvene zvezde Vujadin Savić saglasan je sa Vladimirom Stojkovićem.

"Voleo bih da što više dece dolazi na stadion, ali ja sam prvi koji svojoj supruzi i deci ne bih dozvolio da dolaze jer bih voleo da se koncentrišem na utakmicu, a ne da razmišljam šta se dešava na tribinama. To se sada menja, jer je sve manje incidenata i verujem da će biti bolje", poručio je Savić.

Očigledno je da osim želje za trofejem kapiteni "večitih" i roditelji šestoro mališana imaju istu želju vezanu za bezbednost na stadionima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 22.05.2019
18:03

Da li bi Vujadin pustio svoje dete da na otvorenom autobusu slavi ukradenu titulu sa zvezdom? Zapalili ste autobus, izjave što je najgore kapitena Vujadina i zamenika kapitena zvezde Filipa poput huligana, a sad jedan od njih ovde priča o bezbednosti. Zasluženo ili ne i oni su nekome idoli, obično budućim sportistima pa bi prvi trebalo da povedu računa o svom ponašanju bez obzira što zvezda neće kazniti svoje igrače ni direktno preko kluba ni indirektno pre njenog saveza, u pitanju je odgovornosti.