Kapiten Zvezde poručuje: "Nećemo se braniti na 'Marakani'!"

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 26.08.2019.
13:47
Izvor: Sportske.net

Marko Marin želi da se ispuni želja svih, vreme je za gol.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kapiten Crvene Marko Marin veruje da je domaći teren velika prednost za njegov tim u revanšu sa Jang bojsom i poručuje: "vreme je za gol".

"Mi kao ekipa smo spremni za utakmicu sutra, pred našim navijačima. Mislim da je to veliki plus. Svi u ovoj ekipi zaslužuje da prođu u Ligu šampiona – od golmana Borjana, do špica Pavkova. Imamo super ekipu, daćemo sve od sebe da ispunimo želju navijača i svih i prođemo u grupnu fazu i doživimo to što smo doživeli prošle godine", rekao je Marin.

Koliko vam znači 2:2 iz prvog meča?

"Mislim da je rezultat egal, takav je trebalo da bude. Ne možemo se na Marakani braniti. To je logično, to niko i neće. Mi ćemo odigrati našu evropsku utakmicu. Znamo šta nas očekuje. Nijedna utakmica ne može da bude kao neka druga. Biće promena, mi smo spremni na sve", poručuje Marin.

Nekadašnji reprezentativac Nemačke je najbolji asistent kvalifikacija, da li je vreme za gol?

"Vreme je i za gol, naravno, ali najbitnije je da se prođe sutra. Nadam se da ću uz neku asistenciju ili da pomognem da prođe dalje", kaže Marin.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ustaša1911
Tuesday, 27.08.2019
11:40

Jedva čekam gledat kako Srbi plaču kad im ovaj šugavi klub ispadne!! Kako cu se samo smijati i uzivati

avatar
Südkurve München
Wednesday, 28.08.2019
11:19

Ljepi mok, da l' se smijes i uzivas ?? Mi nismo vi, mi za jednu godinu u LP imamo vise pobjeda, nego vi za ovo vrime koje ste igrali

avatar
Mića86
Wednesday, 28.08.2019
20:14

jel ti sad jako žao što smo prošli dalje, a ti ispao glup?

avatar
Realni Arthur
Monday, 26.08.2019
23:50

Marko, samo hrabro i srecno sutra, mislim da najbitnije za Zvezdu da sutra ima rezultat koji ce da nas vodi u LS, da li je 0:0, 1:1 ili nasa pobeda, samo da mi prodjemo. E sad, moramo biti realniji, da ne pravimo pritisak bez veze ni igracima a ni navijacima, daj Boze da dominiramo, da ih meljemo, ali ja licno nista protiv nemam da ne briljiramo ali smao prolazimo. Marakana je znala da proguta i najvece klubove sveta, Real, Bajern, Liverpool, Mancester, Benfiku, ...itd, ali nismo vise taj nivo, mislim da smo konacno na tom putu i ako slucajno sutra prolazimo, jos blize cemo biti slavnim danima nase Zvezde. imam molbu za navijace, ajde da ne zabrljamonesto jer stadion ce da bude dupke pun, hvala Bogu nemamo frakcije, organizovano i podrska kao i uvek, ma kakav rezultat bio, jer ovi momci nas zaduzili, pa posle Kopenhagena ja ne znam da li ima postoji nesto sto im ne bi oprostio. Znaci, Molim Boga da nam pomogne, da se momci bore, da mi navijamo i na kraju prolazimo, pa iako ne prolazimo mi smo ponovo u LE, sto je absolutno veliki uspeh, ali ruku na srce osecam da imamo veliku sansu da se plasiramo u LS. Nema spavanja veceras, do ako BOG da prekosutra pa da slavimo konacno vaskrsenje Zvezde, jer mislim da ako uspemo i ove godine da se plasiramo u LS iduce cemo imati jos laksiji put do istog. Srecno Zvezdo, srecno Zvezdasi!!!!

avatar
scofield
Monday, 26.08.2019
18:47

Marinee doktore fudbala!! Ovaj covek nas vodi u ligu sampiona!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 26.08.2019
16:28

Na Marakani se Zvezda nikad ne brani, na Marakani su najbolji stvarani, na Marakani su najveci padali. Napred Zvezdo, napred Svetinjo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore sa nama na Marakani se moze sve.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 26.08.2019
16:25

S obzirom da oni preskacu sredinu terena i dugim loptama traze svoje brzonoge napadace treba vrsiti konstantan pritisak na njihovu zadnju liniju i onemoguciti im da to rade i naterati ih da igraju nasu igru gde su u odnosu na nase igrace tehnicki inferiorni.

avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 26.08.2019
14:38

Marine,jako podsećaš na Mesija igrom,ti si genije.nadam se da će te ih napasti,tako i treba da činite.U tom slučaju su oni ništa.Pogazite ih,vi to stvarno mislim da i možete.Samo napadom se branite.

avatar
scofield
Monday, 26.08.2019
18:47

Ma podseca i likom na Mesija

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 26.08.2019
14:22

Imamo ligu Evrope u dzepu i dobar rezultat. Bez pritiska, pa sta nam Bog da !

avatar
Südkurve München
Monday, 26.08.2019
13:54

Marine magijo, nas je Marin bolji od Modrica

avatar
Ustaša1911
Tuesday, 27.08.2019
11:41

Je da zato je osvojio isto koliko i Modrić...mozda da pratiš šah bi bilo super...

avatar
Südkurve München
Tuesday, 27.08.2019
17:24

Ljepi moj, kaj ti delas ovdje ? Prati lipu momcad Partizana, mani se nas