Kapiten se vratio u Rim, ko će čuvati Ronalda!? Loše vesti stižu jedna za drugom, ali ima i par dobrih!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.03.2019.
12:09
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Nastavljaju se muke selektora Krstajića sa sastavom ekipe za meč protiv Portugala. Slika je sada jasnija...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Naš nacionalni tim sinoć je ostvario dobar rezultat u prijateljskoj utakmici protiv Nemačke u Volfsburgu (1:1), ali ostaju i dalje veliki kadrovski problemi pred mnogo važniji okršaj u ponedeljak, protiv Portugala u Lisabonu.

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić sinoć nije mogao da računa na povređene Nemanju Matića, Aleksandra Kolarova, Aleksandra Mitrovića, Aleksandra Prijovića, Dušana Tadića, Filipa Kostića i Ljubomira Fejsu, uz nadu da bi oni mogli da se oporave do vikenda, ali danas je dobio još nekoliko loših vesti.

Kako prenosi ''Telegraf'', kapiten Aleksandar Kolarov je definitivno otpao iz kombinacije i vratio se u Rim, ali nažalost, situacija nije bolja ni sa Kostićem i Prijovićem, ni oni neće biti na raspolaganju selektoru, a za Matića se to znalo još pre utakmice protiv Nemačke.

Ako ima dobrih vesti u svemu ovome, one su vezane za Tadića i Mitrovića, koji se vraćaju u tim i trebalo bi da budu spremni za duel sa Portugalcima.

Ostalo je još neizvessno šta će biti sa Fejsom, to će se znati po dolasku našeg nacionalnog tima u Lisabon.

Videli smo sinoć, odbrana ''Orlova'' bla je na ogromnim iskušenjima protiv Sanea, Rojsa i ostalih, pa je veliko pitanje šta ovako oslabljeni možemo da očekujemo protiv Ronalda i drugova...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gorango
Thursday, 21.03.2019
16:02

Sinoc 3 put presli pola protiv onakvog tima Nemacke. Sta drugo ocekivati ne go da nas nakantaju. Nisam hejter ali tuga od igre. Doduse, kakvog selektora imamo i to je dobro.

avatar
BocAtleti
Thursday, 21.03.2019
14:43

Da znamo da sutnemo imali bismo 4-0 u jednom trenutku. Onda "problemi" u odbrani ne bi bili toliko veliki problemi. U svakom slucaju stoperski par je odigrao jako dobro sinoc

avatar
Realan_PFC
Thursday, 21.03.2019
13:57

napadnas, das 3-4 komada i bas te briga sto si primio 2 ............... treba nam drugi stoper pored milenkovica, spajic je tanak, kao i veljkovic

avatar
NikkiCFC
Thursday, 21.03.2019
22:35

Postoje Nastasic i Maksimovic. Ne i kod Krstajica.

avatar
Damir111
Thursday, 21.03.2019
13:11

Nema sta da ocekujemo moramo da se branimo da izvucemo remi