Kapiten Čuke veruje u pobedu protiv Rada, ali poziva na oprez

Autor: Beta Beta
četvrtak 22.11.2018.
16:21
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Marko Docić rekao je danas da je njegova ekipa favorit u predstojećem meču protiv Rada, ali je istakao da je reč o nepredvidivoj ekipi i pozvao na oprez.

fkcukaricki.com
fkcukaricki.com

Povezane vesti

"Dobro nam je došla pauza, malo smo se odmorili, a potom radili u izvanrednoj atmosferi. Čeka nas duel protiv Rada, ekipe o kojoj imamo visoko mišljenje. Jesmo ih lako dobili u prvom meču ove sezone (0:3), ali tako se namestilo. Bila je to skroz drugačija ekipa, nisu mogli da licenciraju pojačanja, a u medjuvremenu su promenili i trenera", rekao je Docić.

Fudbaleri Čukaričkog sutra od 18.00 dočekuju Rad u prvoj utakmici 17. kola Super lige Srbije.

Čukarički je trenutno četvrti na tabeli sa 32 boda, dok je ekipa s Banjice na 11. poziciji sa 15.

"Rad je nepredvidiva ekipa, mogu svakog da iznenade. Mi smo iskoristili momenat kad su bili malo 'poljuljani', ali to ništa ne znači pred naredni susret. Svaka utakmica je novi izazov, neće biti ni blizu lako kao na Banjici. Slažem se da smo favoriti, ali treba da budemo prilično oprezni", rekao je Docić.

On je rekao da Rad ima dosta kvaliteta i mnoštvo dobrih igrača, kao i "zanimljiv spoj mladih i iskusnijih igrača".

Kapiten Čukaričkog je rekao da ne želi da "preterano uveličavao" ono što je ekipa uradila u dosadašnjem delu sezone.

"Mislim da smo na poziciji koju zaslužujemo, sakupili smo i bodova dosta. Ali, uvek može i bolje. Pozicija na kojoj smo trenutno i nije toliko bitna, tek predstoji borba, na pola smo prvenstva. Kad se bodovi budu podelili, svi ćemo biti tu negde, na dva-tri boda razlike", rekao je on.

Do kraja kalendarske godine Čukarički treba da odigra još pet mečeva, računajući i predstojeći protiv Rada. Upitan čime bi bio zadovoljan, Docić je kazao da je cilj osvojiti što više bodova do pauze.

"Svakako da gledamo od utakmice do utakmice, ali je želja da uzmemo što više bodova do pauze. Hajde da kažem ovako, trebalo bi da dobijemo dve utakmice kod kuće i na strani bar jednu, pa da u dobrom raspoloženju čekamo derbi sa Zvezdom", rekao je Docić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke