'Kapitalac' prioritet - Zvezda će zbog njega ići preko limita!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 27.05.2018.
10:54
Izvor: Sportske.net

Čelnici šampiona Srbije odlučni su u nameri da ovog leta angažuju zvučno pojačanje u veznom redu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nedelju dana prošlo je od momenta kada su fudbaleri Crvene zvezde odigrali poslednju takmičarsku utakmicu u sezoni 2017/18, a još dve nedelje ostalo je do početka priprema za novu.

Jedan deo igrača odmara, neki će imati reprezentativne obaveze u predstojećem periodu, a klupski čelnici za to vreme aktivno rade na angažovanju pojačanja za nastupajuću sezonu.

Prioritet crveno-belih biće angažovanje ofanzivnog veznog igrača i štopera, dok će se na ostalim pozicijama tražiti pojačanja u zavisnosti od toga kako se bude odvijao prelazni rok u smislu odlazaka.

Ne tako davno u Srbiji je odjeknula vest da Zvezda ovoga leta želi da angažuje Nemca rođenog u Republici Srpskoj koji se trenutno nalazi pod ugovorom sa Olimpijakosom.

Marko Marin je još uvek na meti crveno-belih, a "Žurnal" u današnjem izdanju piše da će vezista Olimpijakosa zapravo biti prioritet svih prioriteta u letnjem prelaznom roku.

Nemački internacionalac ugovorom je vezan za Olimpijakos još godinu dana, a kako klub iz Pireja planira "rekonstrukciju" nakon neuspešne sezone vrlo je verovatno da će se preispitati i pozicija Marka Marina.

Crvena zvezda nema previše opcija u igri ali je spremna da ide preko svakog limita ne bi li "ulovila kapitalca". Marinova godišnja plata u Olimpijakosu iznosi 1.200.000 evra i to je svakako suma koju crveno-beli ne mogu da mu ponude.

Ukoliko bi uzeo u razmatranje ponudu Crvene zvezde Marko Marin bi morao da prihvati manju zaradu, a možda to i ne bi morao da bude slučaj ukoliko Olimpijakos pristane da šampionu Srbije pozajmi igrača i pritom se obaveže da mu u sledećoj sezoni plati polovinu zarade.

Pošto je trener Vladan Milojević od klupskih čelnika zatražio da se pojačanja na poziciji ofanzivnog veznog i štopera angažuju do početka priprema jasno je da bi neke konkretne poteze mogli da vidimo u naredne dve nedelje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran_Ilic
Sunday, 27.05.2018
17:23

Cabar bili cabar smo i ostali,mali bljesak u decembru vidjena ekipa pristojna a onda staro dobro raskantavanje,idu odmori pa treba upravi i familijama za letovanja i po koju nekretninu :D

avatar
Аполо
Sunday, 27.05.2018
16:21

Ne treba se zatrpavati igracima, jer imamo i one koji greju klupu a i njih treba isplacivati. Treba dovesti kvalitetna pojacanja ali sve u skladu sa budzetom.

avatar
MarkoSi
Sunday, 27.05.2018
15:08

Imam poverenje u Milojevića i verujem da će iz omladindkog pogona (na kaljenju u Grafičaru) izvući bar 2-3 igrača koje će ove sezone postepeno ubacivati u prvi tim kao što je to minule sezone rađeno sa Ilićem, Adžićem i Račićem. Očekujem da će Joveljić dobiti značajniju minutažu jer je pokazao da ima opasan njuh za gol i da može da bude opasan u seniorskom fudbalu uprkos malo slabijoj fizičkoj konstituciji. Vrlo je važno da okosnica tima ostane na okupu (Borjan-Stojković-Rodić-Savić-Babić-Krstičić-Jovičić-Pešić-Ben), i da su u tu formaciju uklapaju pojačanja. Jasno je da su nam za ozbiljnija iskušenja potrebna bar 2 štopera (otišao Le Talek, odlazi Frimpong, a Savić je sklon povredama), zadnji vezni ako ode Račić (Jovančić došao umesto Donalda), plejmejker (pominje se Meleg, ali je pitanje u kakvom je stanju posle dugog neigranja), na krilima su tu Radonjić, Srnić, Milić (koji je bio pomalo zapostavljen pred kraj sezone, ali je u Evropi dokazao da može na njega da se računa) i Ben (od koga očekujem sledeće godine da podigne igru za nivo više, a u finišu je pokazao da može). Na krilima su neophodna bar dva igrača+omladinac jer je otišao Adžić, a priča se da idu i Radonjić i Srnić. U špicu je siguran Pešić (mada možda i on ode), Joveljić je zaslužio ozbiljniju minutažu (i ako je ne dobije, s pravom će biti nezadovoljan), vraća se sa pozajmice Pavkov. Pominje se kao pojačanje Filip Đorđević što bi bila prava bomba i u tom slučaju Pavkovu se treba zahvaliti, ali dugo neigranje Đorđevića izaziva strepnju.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 27.05.2018
13:53

Ja bih za te pare pre doveo tri igraca iz Super Lige, ali necu da kazem koje.

avatar
autokomanda011
Sunday, 27.05.2018
15:02

Bas me zanima koje, keve mi

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 27.05.2018
15:17

Ne bih o imenima da ne procuri.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Sunday, 27.05.2018
13:46

Sa njim ili bez, dominacija se nastavlja.

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 27.05.2018
11:08

Marin,stoper i centarfor ali dobri i Zvezdi niko i netreba.Ima Zvezda svoj pogon,moze se sigurno snaci.Da nabrajm.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 27.05.2018
11:06

Marko je teški goci! Poznajem ga..