Kao zapeta puška - Ivanović najavljuje gol protiv Radničkog

Autor: Beta Beta
utorak 24.04.2018.
13:04
Izvor: Beta

Nakon dobre partije u prvenstvenom susretu sa Čukaričkim Đorđe Ivanović je rekao da mu još uvek nedostaje završnica ali da će i to doći na svoje mesto vrlo brzo.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Đorđe Ivanović rekao je danas da želi da dokaže javnosti, ali pre svega treneru Miroslavu Đukiću da zaslužuje crno-beli dres, kao i da poslednje dve-tri nedelje u klubu oseća mnogo bolje.

"Nekad i bespotrebno trčim, to je moja želja da se dokažem, svaku loptu bih ja da uzmem, ja da idem... Jednostavno, želja. Četiri godine igrao sam standardno u Spartaku, sad je naišao period da ne igram, eto, uželeo sam se, naravno da sam hteo da pokažem da zaslužujem Partizanov dres", rekao je Ivanović za klupski sajt.

Ivanović, kao igrač Spartaka, izabran je za najkorisnijeg igrača Super lige Srbije u prvom delu prvenstva i kao takav u zimskom prelaznom roku obukao je dres kluba iz Humske kako bi svoje dobre partije nastavio i dalje da pruža na terenu.

"Na Kup utakmici sa Čukaričkim pokazao sam da mogu da igram u Partizanu. Šef mi je pružio šansu 15 minuta, na Banovom brdu sam nagovestio da mogu da odigram odlično. Trudio sam se i sada, kao i svaki naš igrač, kao i uvek što se trudim, gol nije došao, nadam se da će doći na sledećoj utakmici", rekao je on.

Bivši fudbaler Spartaka kazao je da mu je bilo potrebno vreme da se privikne na novi klub.

"Sve mi je bilo drugačije, od treninga… Polako je to dolazilo, u poslednje dve – tri sedmice počeo sam dobro da se osećam. Nije to još to, naravno, nedostaje mi mirnoća u završnici, ali uveren sam da će i to doći. Nadam se da će sve da bude kao što se i očekuje od mene", rekao je on.

Đorđe Ivanović je ocenio da Partizan može do finala Kupa  Srbije, iako je u prvoj utakmici na Banovom brdu izgubio sa 2:4, kao i da crno-beli imaju dobrog rezervnog golmana koji "može da zameni" povrđenog Vladimira Stojkovića.

Crno-bele u četvrtak očekuje duel s Radničkim u 33. kolu Super lige Srbije.

"Pobedio sam Radnički sa Spartakom, dao sam gol. Uvek sam protiv njih imao asistenciju ili gol. Želimo da im vratimo za poraz u Nišu, u Beogradu je bolji teren i sve ćemo učiniti da ih pobedimo. Tamo nisu bili neki uslovi, verujem u slavlje, mnogo smo kvalitetnija ekipa", zaključio je Ivanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Tuesday, 24.04.2018
17:40

Jak si momak, imas energiju i kvalitet, ali golmani ti lako citaju namjeru, porucujem tebi i svim napadacima da su laznjaci najlaksi put do gola, vidi se da ovo od Djukica niste nikada culi...

avatar
Silent
Tuesday, 24.04.2018
16:33