Kao Piksi - Poletanović pogodio iz kornera!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.12.2014.
17:42
Izvor: Sportske.net

Prvotimac Vojvodine Marko Poletanović pogodio je mrežu Čukaričkog u porazu svog tima na Banovom Brdu na prilično nesvakidašnji način - direktno iz kornera.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine poraženi su na Banovom Brdu u 1/4 finalu nacionalnog Kupa pa pogodak koji je Marko Poletanović postigao nema veliki značaj za superligaša iz Novog Sada.

Ipak, način na koji je Poletanović matirao golmana Čukaričkog zavređuje posebnu pažnju jer golove iz kornera ne viđamo tako često, posebno ne na domaćim terenima.

Jasno je da uvek kada gol padne direktno iz kornera veliki deo krivice snosi golman ali to ne umanjuje zasluge strelca pogotka, u ovom slučaju Marka Poletanovića.

Da se ne radi o slučajnosti, Poletanović je dokazao nekoliko trenutaka pre nego što je iz kornera pogodio mrežu "Brđana". Fudbaler Vojvodine najpre je tukao u prečku, direktno iz ugla, a onda je uspeo da savlada Nemanju Stevanovića.



Izjednačujući pogodak za Vojvodinu Poletanović je postigao u 13. minutu utakmice a domaćin je do kraja uspeo da postigne drugi, pobednosni pogodak, i da se plasira u polufinale nacionalnog Kupa.

Marku Poletanoviću za utehu ostaje to što će njegov gol na Banovom Brdu mnogi danas uporediti sa onim koji je Dragan Stojković Piksi postigao protiv Partizana, takođe iz kornera.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kostajnicacz
Wednesday, 03.12.2014
19:31

svaka cast na golu prelep je iako golman sigurno nosi deo krivice