Kao da je početak veka - Partizan trenirao kraj Bistrice

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.07.2018.
20:37
Izvor: Sportske.net

Ništa se posebno nije promenilo na stadionu kraj Bistrice u odnosu na vreme kada su Srbija i Crna Gora činile jednu državu.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Vicešampion Srbije odmeriće u četvrtak snage sa Rudarom iz Pljevalja u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Utakmica će biti odigrana na stadionu kraj Bistrice, fudbalskom zdanju na koje svoje mečeve u crnogorskom prvenstvu igra Sutjeska.

UEFA nije dozvolila Rudaru da igra meč na svom terenu, ali je teško zaključiti zbog čega je to objekat kraj Bistrice bolje mesto za odigravanje utakmice.

Stadion u Nikšiću nije se mnogo promenio u odnosu na vreme kada je Sutjeska igrala u istoj ligi sa Partizanom i Crvenom zvezdom, a to potvrđuje i podatak da je ljudima koji bi trebalo da izveštavaju o utakmici posao značajno otežan.

Bežični internet na stadionu nije dostupan, a ako ćemo o novinama onda su to reflektori koji su u međuvremenu postavljeni baš kao i na većini manjih stadiona u Srbiji.

Fudbaleri Partizana imali su prilike da osete teren i da odrade trening pred sutrašnji meč koji će početi od 20.15 uz direktan prenos na Radio televiziji Srbije.

Partizan-
Partizan-
Partizan

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nik22
Thursday, 12.07.2018
00:31

Ovaj teren ima odlicnu drenazu i jednu od najboljih trava u bivsoj sfrj bio je poznat po tome i to su cak isticali ljudi iz zvezde i partizana ranije , a za ovo pretpostavljam tribine stara grcka...

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 11.07.2018
21:59

niksic je crno-beli grad!