Kao da je Liga šampiona - Podeljene sve karte za spektakl u Humskoj!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.05.2017.
17:10
Izvor: Sportske.net

Velika fešta sprema se na stadionu u Humskoj što potvrđuje i obaveštenje koje je osvanulo na sajtu Partizana dva sata pre početka utakmice.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana nalaze se nadomak šampionske titule, a kako im je u duelu sa lučanskom Mladosti potreban još samo jedan bod da bi ostvarili cilj ne čudi što su navijači pohrlili u Humsku.

Crno-beli su u subotu saopštili da se ništa ne menja po pitanju slobodnog ulaza, s tim što su karte odštampane zbog bezbednosti.

Tako je u 14 časova počela raspodela besplatnih karta za današnji meč u Humskoj, a dva i po sata kasnije fudbalski klub Partizan se oglasio sledećim saopštenjem.

"Iz stručne službe kluba za prodaju ulaznica ovog trenutka je stigla informacija da su SVE besplatne ulaznice za današnji meč protiv Mladosti podeljene" naveli su iz Humske.

Obaveštenje je izdato nešto nakon 16 časova i 30 minuta što znači da su sve karte planule dva sata pre početka utakmice.

Ovo ujedno znači da nas u Humskoj očekuje fudbalski spektakl i da će se utakmica Partizan - Mladost igrati pred oko 30.000 navijača.

Utakmica počinje u 18 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Franca Matijevic
Sunday, 21.05.2017
19:00

Dobro,valda mora tako(da se napuni stadion),MI smo kupovali kartu i dolazili da proslavljamo titule,vrsnjak PARTIZANA,deda Slavko

avatar
Nscz65
Sunday, 21.05.2017
18:03

Oni mogu da napune Jna samo kad je dzabe ulaz , ajmo opet iz 2u. 1 pistenjacine

avatar
Forza Napoli
Sunday, 21.05.2017
17:13