Kanga spreman za "Zmajeve"?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.11.2016.
09:11
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Gabona Gelor Kanga lagano se vraća u trenažni proces, a snimak sa specijalne trake za trčanje nagoveštava da će se uskoro ponovo naći na terenu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Vezni fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga nalazi se van takmičarskog ritma već mesec i po dana, ali bi uskoro konačno mogao da se vrati na teren.

Reprezentativac Gabona postavio je na svoj "Instagram" profil snimak na kojem se vidi kako trči na specijalnoj pokretnoj traci. Ovim je nagovešteno da će Kanga uskoro početi da trenira u punom ritmu, ali je izvesno da će van stroja ostati za naredne dve utakmice.

Trener Miodrag Božović neće moći da računa na bivšeg fudbalera Rostova za predstojeće gostovanje Metalcu, a ne očekuje se da će Kanga biti spreman ni za duel sa lučanskom Mladosti koji je zakazan za 30. novembar.

Ukoliko do kraja nedelje počne da radi punim intenzitetom, očekuje se da se Gelora Kanga stavi na raspolaganje Miodragu Božoviću od meča 19. kola sa Voždovcem koji je na programu 3. decembra.

Podsećamo da se Gelor Kanga povredio 16. oktobra na meču sa Čukaričkim i da je od tog momenta propustio četiri prvenstvene i jednu kup utakmicu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 23.11.2016
20:52

Боље да није спреман јер само успорава игру. Никакав играч.

avatar
Predrag Matić
Wednesday, 23.11.2016
10:37

Igra se raspala bez njega...