Kanga i Zvezda - Ovo je konačan rasplet?

Autor: Darko Mitrović
subota 30.12.2017.
10:57
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Dobra vest za Zvezdine navijače uoči predstojećih praznika.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Crvena zvezda i Gelor Kanga se nalaze pred potpisivanjem novog ugovora i tu dileme više ne bi trebalo da bude.

Kako je sinoć objavio ''Kurir'', Zvezdin vezista produžiće ugovor sa crveno-belima na 2.5 godine i tako staviti tačku na brojne spekulacije o njegovom statusu na ''Marakani''.

To bi praktično značilo i da Gabonac u Zvezdi ostaje do leta, a onda bi uprava kluba iz Ljutice Bogdana mogla mirno, i po većoj ceni da razmatra ponude za Kangu iz inostranstva.

Naravno, Kangi će novi ugovor sa Zvezdom omogućiti i još bolje finansijske uslove od onih koje je do sada imao, a potvrda ovih informacija se očekuje odmah po njegovom povratku sa odmora.

Tokom zime bilo je određenih ponuda za ovog fudbalera, pominjali su se pojedini kineski klubovi, poput Tjanđin Tede, ali izgleda da Kangi odlazak u Kinu i nije bio baš primamljiva opcija u ovom trenutku, bez obzira na njihovu platežnu moć.

Ono što se sada postavlja kao pitanje, imajući sve ovo u vidu, to je da li ostanak Kange znači i definitivno odustajanje uprave crveno-belih od Mirka Ivanića. Podsetimo, Zvezdan Terzić je nagovestio da još postoje određene šanse za Ivanićev transfer, ali je Zvezdin sportski direktor Mitar Mrkela otkrio da crveno-beli nisu spremni da izdvoje 1.7 miliona evra koliko traži BATE Borisov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Saturday, 30.12.2017
12:31

Odlicno , boljeg igraca ne bismo mogli dovesti

avatar
srb
Saturday, 30.12.2017
15:14

Dobar je igrac, samo da se brze oslobadja lopte kada se krene u kontranapad.

avatar
Amar Zornic
Saturday, 30.12.2017
17:07

Ne slazem se jer imamo pregrst igraca koji samo gura loptu napred pa sta bude . On svojim gradjenjem i iznudjenim faulovima unosi mirnocu u igri i donosi posed Zvezdi ubijajuci ritam sto je jako vazno u duelima sa objektivno jacim sastavima . Pozz :)