Kandidat za selektora stigao u Beograd, slede dani odluke!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.11.2017.
10:20
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sve je izvesnije ko će voditi ''Orlove'' na Mondijalu u Rusiji.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Kako smo i najavili pre dva dana, Veljko Paunović sve je bliži klupi ''A'' reprezentacije Srbije.

Priča se u poslednjih 48 sati nastavila u tom smeru, pa ''Novosti'' danas prenose da je aktuelni trener američkog Čikago Fajra ''polutajno'' doputovao u Beograd, gde će pregovarati sa čelnicima Fudbalskog saveza Srbije o preuzimanju našeg nacionalnog tima.

Ipak, pred put u Srbiju Paunović je istom izvoru naglasio da ''nije bilo kontakata sa FSS'', kao i da trenutno pravi planove za novu sezonu u MLS ligi.

Ali, dolazak u Beograd mogao bi po svoj prilici te planove da promeni, a čelni ljudi Saveza će ovu priliku pokušati da maksimalno iskoriste i reše pitanje novog selektora možda već pre novembarskih prijateljskih utakmica sa Kinom i Južnom Korejom.

Naravno, ''Orlove'' će na tim mečevima u svakom slučaju voditi Mladen Krstajić, koji je i objavio spisak, ali ne sumnjamo da će i glavni kandidat za novog selektora pomno pratiti igre naših reprezentativaca u tim mečevima.

Podsetimo, Paunović je nedavno završio sezonu sa Čikagom u MLS ligi, eliminisan je u prvoj rundi plej-ofa, što je ipak napredak u odnosu na prošlu sezonu, kada je preuzeo ovu ekipu koja je u to vreme po kvalitetu bila daleko i od plasmana u plej-of.

Potvrda toga je i činjenica da je Paunović u najužem izboru za najbooljeg trenera godine u MLS ligi.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kamiondzija
Monday, 06.11.2017
19:06

Ili Paun ili Milojevic!!! Trenutno dva nasa najbolja trenera! Tu je odmah i Marko Nikolic..ali mislim da bi svi zvezdasi redom bili protiv njega, zato za mene su ova dojica najbolje resenje!

avatar
Petar Gazivoda
Sunday, 05.11.2017
12:05

Kao veliki Zvezdas jako se radujem ovoj vesti . Ubedljivo nas najbolji motivator , gospodin covek . Nisam za Piksija , Paun ili TOP stranac ! Sa Paunom Daleko !!!

avatar
kamiondzija
Monday, 06.11.2017
19:08

Slazem se sa tobom, ali ja bih pored Pauna ubacio i vaseg Milojevica! Jesam Partozanovac, ali to sada stvarno neme veze...gledam realno ko bi bio najbolji za Srbiju!

avatar
Povratak kralja 59
Sunday, 05.11.2017
11:59

Mislim da je Veljko čovek koji može vratiti kult reprezentacije kao što je to Antić uradio 2009-2010. Verujem da u budućnosti može biti i bolji selektor od Antića samo je potrebno vreme, potrebno je reprezentaciju stvarati u nekoliko ciklusa kao što je to Siniša Mihajlović počeo, a jedinako važno je da navijači to shvate. Ovo što je uradio Muslin je neka vrsta uspešne kratkotrajne šok terapije ali ta njegova grupa igrača, ta igra i potencijal reprezentacije su ograničeni i s njima nema velikog uspeha na SP.

avatar
SaMORealNO
Sunday, 05.11.2017
12:23

Upravo tako nije mi bilo jasno zasto je Muslin koristio igrace od 30+ za rotaciju zasto npr nije forsirao N Milenkovica na poziciji stopera vec S Mitrovica i sl. Ima tu mladih igraca koji kvalitetom zadovoljavaju A tim

avatar
Kladionicar11
Sunday, 05.11.2017
13:06

Paun bi bio najbolji izbor svakako, ali ja i dalje ne verujem da ce se on uhvatiti u kolo sa ovima iz saveza. A dalekog plasmana svakako nece biti i eventualni izlazak iz grupe bi bio senzacija, jednostavno mi imamo jednog top igraca u timu dok su ostali ili veliki potencijali ili istrosene mustikle..

avatar
Goran_Ilic
Sunday, 05.11.2017
11:53

Bacanje prasine u oci,osim ako ne dovedu Gvardiolu Murinja ili Ancelotija da opravdaju otkaz Muslinu posto svi znamo razlog otkaza da nije dozvoljavao da mu igracki menadzeri sastavljaju tim,vise me repka ne zanima.Hvala.

avatar
MARCO NICO
Sunday, 05.11.2017
13:09

Zasto mislis da bi Paunovic to dozvolio?

avatar
Sunday, 05.11.2017
19:48

Muslin je inace imao vec problem da je hteo da se ugradi u transfere igraca, i da je realno covek koji vrlo lako dozvoljava da mu drugi sastave tim, ispunjava zelje i uziam procenat. Ono sto s eovde dogadaj je dublje, i ima veze verovatno sa tiem ko ce koji porcenat da uzme. Znaci doslo je d e nesuglasica na racun ko kome koliko. ALi Muki je izborio SP i trebao je da ostane,da se razumemo, nema selektora koji nece raditi na procente od prodaje, jer ako nece onda ce raditi ali te pare nece dobiti on vec ce se dele u bunaru, Paunovicu je bolej da ostane u Americi zbog njega, niko mu ne spori da je strucknjak da bi bio najbolej resenje, a ovi Murinjovi, Ancelotijevi i ostali prodjite se toga to ne moz eovde, prvo jer oce ogromne pare, drugo sto mi nemamo kvalitet za bilo sta.