Kamera iza gola - Andrijin projektil oduzima dah!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 06.06.2015.
08:09
Izvor: Sportske.net

Omladinski reprezentativac Srbije Andrija Živković postigao je jedan od najlepših pogodaka u dosadašnjem toku Mundijalita a kada pogledate njegovu majstoriju iz drugog ugla svhatićete o kakvoj se golčini radi.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije koju čine igrači starosti do 20 godina plasirala se u osminu finala Svetskog prvenstva na Novom Zelandu pošto je u subotu ujutru po srednjeevropskom vremenu savladala Meksiko rezultatom 2:0.

Izveštaj i golove sa utakmice pogledajte OVDE!

Izabranici Veljka Paunovića "nakrivili su Sombrero" i domogli se eliminacione faze takmičenja na Mundijalitu a način na koji su "Orlići" postigli golove biće tema dana.

Ne zna se da li je lepši gol posle sjajno uigrane akcije iz auta postignut u drugom minutu ili majstorija Andrije Živkovića viđena četrdeset minuta kasnije.

Krilni fudbaler Partizana pogodio je protivničku mrežu iz slobodnog udarca sa distance od 20 metara. Levom nogom Živković je prebacio živi zid a golmanu je ostalo da se plivanjem kroz vazuh ulepša pogodak.

Majstoriju Andrije Živkovića pogledajte OVDE a kakva je golčina u pitanju najbolje svedoči snimak sa kamere iza gola!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mosa Marjanovic 8
Saturday, 06.06.2015
20:19

Zato kod mene na menadzeru svaka njegova iz slobodnjaka ode Bogu pod noge. PS.Svaka cast

avatar
Milan Reljic
Saturday, 06.06.2015
10:36

Pametno bi bilo da partizan otkupi njegov ugovor za 3il 4 miliona pa ga proda sledece sezone za 20 kao sto anderleht prodaje mitrovica.

avatar
D.Green4 Black&White
Saturday, 06.06.2015
08:49

Decku opasno skace cena :D Samo napred Andrija.... !!!! Da preteknemo Ajax uskoro,,,, !!!

avatar
Djordje Vukicevic
Saturday, 06.06.2015
10:50

Nazalost Ramadani i Zahavi ce preteci Ajaks :(nHvala ti Djuro.....

avatar
Toni Kroos
Saturday, 06.06.2015
08:21

Mozda je glupo da ja,kao navijac Zvezde,ovo napisem ali mislim da je za Zivkovica najbolje da ovog leta ode iz Srbije.. Kada pogledam u kakvog je igraca izrastao Sergej,ubedjen sam da je za Andriju nebo granica ukoliko napravi dobar izbor u odabiru kluba! Mozda bi najbolja destinacija za njega bila Holandija gde se jako cene ovakvi mladi igraci! Isto mislim i za sve ostale igrace koji se muce u nasoj Tuga SuperLigi.. Najbitnije je samo da naprave pametan izbor a ne odmah za novcem pa u zaborav!

avatar
Младен Глишовић
Saturday, 06.06.2015
10:18

cene se mladi igraci i u nemackoj,ali nemci guraju igrace iz svoje skole,tako da je najbolje belgija ili holandija,pa posle portugal ili nemacka. kad pogledam da je partizan pre 4,5 godina izbacio anderlehta i kad pgledam nivo belgijskog fudbala sad,onda se da primetiti koliko je nas fudbal pao a njihov skocio..

avatar
caperg
Saturday, 06.06.2015
11:04

Strasan igrac!!! A sto je najgora stvar, Partizan ce inkasirati samo mali procenat njegovog transfera jer je Andrija vec prodat zahaviju, cini mi se za 2,5 miliona + 25% od transfera (daj Boze da gresim..). Porazavajuca je to stvar za srpski fudbal...

avatar
Saturday, 06.06.2015
08:12

Pa kad ne može iz igre jer ga udvajaju, a i dozvoljena je gruba igra nad njim onda mora iz slobodnjaka.