Kakvo je ''prolazno vreme'' Zvezdinog iznenađujućeg pojačanja? Gde će igrati sledeće sezone?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.03.2019.
18:06
Izvor: Sportske.net

Zvezda ga je potpuno neočekivano dovela, da li će se to na kraju pokazati kao ispravan potez?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U vreme kada Zvezda ima prejak tim za domaću konkurenciju, kada ima sve veće ambicije i na evropskoj sceni, čelnici crveno-belih su ove zime na opšte iznenađenje angažovali i jedno pojačanje iz nižeg ranga takmičenja - iz Prve lige Srbije.

Sećate se, u pitanju je napadač Dejan Vidić, koji je na sebe skrenuo pažnju odličnim igrama i golovima u dresu Zlatibora, ali sama činjenica da se ne radi o mladom igraču, već o momku koji će u avgustu napuniti 26 godina, dovoljan je razlog što se mnogi čude potezu Zvezdinih čelnika.

S obzirom na veoma jaku konkurenciju u napadu (Pavkov, Boaći, Joveljić), bilo je jasno da tu za Vidića neće biti mesta, pa je odmah po potpisivanju ugovora sa Zvezdom, Vidić prosleđen na pozajmicu do kraja sezone u ekipu Zemuna.

Kako mu tamo ide?

Za sada se još nije upisao u strelce u Superligi, u dresu Zemunaca. Odigrao je ovog proleća ukupno šest mečeva, na tri je bio starter, bez golgeterskog učinka. Prvu narednu priliku da popravi taj učinak imaće protiv Voždovca narednog vikenda.

Sa Zvezdom je potpisao ugovor do juna 2022. godine, pa se postavlja pitanje kakav plan u Zvezdi imaju sa njim od leta, kada mu bude istekla pozajmica u Zemunu i kada se bude vratio u ekipu crveno-belih.

Tada neće imati mnogo vremena da se nametne, niti će stručni štab moći da eksperimentiše, a ne bi trebalo da iznenadi i da Zvezda dodatno pojača konkurenciju u napadu pred novi pohod ka plasmanu u Ligu šampiona.

Zbog toga, kao i zbog njegovog aktuelnog učinka, veliko je pitanje gde će Vidić igrati naredne sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke