Kakvo je ovo oduševljenje - Englezi o BRILJANTNOJ podršci crno-belih navijača!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 24.10.2019.
21:08
Izvor: Sportske.net

Zaista velika stvar za Partizan.

Darko Gajić/Sportske.net
Darko Gajić/Sportske.net

Povezane vesti

Ono što su želeli, to su i dobili.

FK Partizan je večeras pobednik ako gledamo na stvari van terena, navijači su odradili sjajan posao i podržavali su svoje izabranike na najbolji mogući način.

Crno-beli su oduševili navijače Mančester junajteda i to ne samo one koji su bili u Beogradu večeras, nego i one koji su gledali meč od kuće.

Evo nekih tvitova od strane navijača Mančester junajteda koje smo pročitali večeras.


"Partizanovi navijači pevali do kraja. Aplaudirali su oba tima, ali ne sudiji. Mančesterova prva pobeda u gostima od marta." "Solskjer aplaudira navijačima Partizana. Bili su senzacionalni" "Partizanovi navijači su najbolja stvar večerašnje utakmice. Briljantna podrška"

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Saturday, 26.10.2019
01:04

I protiv Steaue kod kuce. Znao sam da cu zaboraviti to da napisem iako sam se setio i te utakmice u toku pisanja komentara.

avatar
REVØLT
Friday, 25.10.2019
12:32

I protiv Rubina (grupna faza) smo bili osteceni na JNA, sigurno je da ima jos nekoliko primera gresaka.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 24.10.2019
21:40

Svi Partizanovi navijači večeras mogu biti potpuno ponosni i na svoje igrače sa stručnim štabom i na navijače na tribinama, poraženi smo zahvaljujući sudiji, iako smo zaslužili pobedu jer smo na terenu pokazali da smo bolji od Junajteda, ali najveći gubitnik večeras je UEFA koja je poslala svoje lopove i ovo se ne dešava prvi put, izbacivanja Partizana iz Evrope i skrnavljenje koeficijenta Partizanu od UEFA-e traje već dobrih 10-ak godina, a nabrojaću samo neke: nevidljiva ruka Miljkovića za penal kojim je Partizan izbačen od Genka, dosuđen nepostojeći penal za Arsenal u Londonu kojim je Arsenal poguran do pobede, gol Plzena iz ofsajda kojim mu je data prednost u revanš zbog koga je Partizan možda ostao i bez 1/8 finala LE, krađa u obe utakmice protiv Olimpijakosa zbog kojie je Partizan ostao bez LŠ, pokušaj krađe protiv Videotona u Beogradu kada nije dosuđen penal nad Đurđević i pokazan crveni igraču Videotona za đon na fibulu Jevtovića, krađa u Kijevu izmišljenim penalom, krađa protiv Dinamo K u Beogradu kada je Dinamu nije pokazan crveni, dali gol i nakon ofsajda i nakon prekršaja u napadu, ona dva skandal suđenja za Jang Bojs kada je i Strajnić primetio da sudija krade...očigledno je, čak i previše da čim UEFA primeti da Partizan može da prođe i napravi neki ozbiljniji korak i kad vide da ima ozbiljan tim odmah ga saseku, šta da kažemo na ono nezasluženo izbacivanje nakon Zrinjskog i 11 golova i mreži Zrinjskog. UEFA MAFIJA!

avatar
REVØLT
Friday, 25.10.2019
10:51

Real u gostima? Olimpik Marsej u gostima? Fenerbahce u obe utakmice? Ludogorec u Beogradu? Nefci (drugi susret- njih smo prosli, ali, uticalo je na rezultat u prva dva kola u grupi) u gostima? Cak i protiv Samroka smo bili pokradeni kod kuce. Inace, mislim da Miljkovic jeste igrao rukom (da ne pricam o tome sto je jako glupo sto mu je ruka uopste bila u takvom polozaju zbog cega je i stvorio.sumnju u prvom redu), a to.je vec uradio i pre toga protiv Sampdorije, a imali.smo srece sto Ostojic nije iskljucen u Madjarskoj tako da to mozda jeste neka mala kompenzacija. I protiv Njukasla (u KPK- Bjekovic junior srusen izvan 16 metara) i protiv Djurgardena smo dobili nepostojece penale isto kao i '97 u Zagrebu (taj nije iskoriscen), isto tako smo imali srece i protiv Anderlehta tamo jer im nije bio priznat cist gol tako da su i nasa dva plasmana u LS ipak malo obelezile odredjene sporne odluke u nasu korist.

avatar
Lav
Friday, 25.10.2019
11:56

Panticu, ti li si ? Uvek sudija kriv. Od toliko sansi ne iskoristiti ni jednu pa onda udri na sudiju. Tipicno grobarski..