Kakve kazne prete učesnicima derbija?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 05.03.2019.
16:41
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Strasti su se stišale, Partizan i Crvena zvezda mogu da razmišljaju o narednim utakmicama, ali posledica itekako ima.

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Derbi koji se igrao u subotu odneo je mnoge žrtve.

I Crvena zvezda i Partizan bi mogli da budu žestoko oštećeni u narednom periodu, možda pojedinci i do kraja prvenstva.

Kakve kazne će Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije dodeliti učesnicima incidenata?

"Informer" je danas objavio izjavu Žarka Stevanovića, predsednika Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

"Tuče i incidenti više nisu iznenađenje za naš fudbal. Postala je gotovo praksa da posle svakog derbija zasedamo i raspravljamo o mogućim kaznama. Mi kao Disciplinska komisija ne možemo to da sprečimo, ne možemo da uđemo u tuđu glavu i da kažemo nemojte da se tučete, hvatate za gušu, nego igrajte fudbal i privucite publiku", naveo je Žarko Stevanović, a kasnije je dodao:

"Sankcije će biti poznate nakon što dobijemo izveštaje i nakon što se sve strane izjasne. Nije realno da se to dogodi ove nedelje", rekao je on.

Nekoliko puta je napomenuo da ono što je video na derbiju nije fudbal, kao i da će svi biti kažnjeni koji su učestvovali u incidentima.

Ko će sve biti kažnjen?

Zorana Mirkovića definitivno očekuje kazna, videćemo kakve prirode, ali i Vladana Milojevića koji je komentarisao suđenje.  Nemanja Nikolić je imao nekoliko ispada, Goran Čaušić takođe, dok su učesnici incidenta u drugom poluvremenu koji su bili najratoborniji bili Slobodan Urošević, Saša Zdjelar, Mark Valijente i Zoran Popović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 06.03.2019
13:52

Svi pomenuti mora da se debelo kazne,jer ovo nije borilačko već fudbalsko igralište.Za ovo drugo oni su jako neuki.Neračunajući tu Batu kao biv. fudbalera.A Čaušić je morao da se brani napasnika.

avatar
Jelena Renovcevic
Tuesday, 05.03.2019
20:35

Najbolje ih kaznite dogodine, tad je najmanja steta. Pa ne putuju izvestaji sa Saturna. Englezi to rese za dva dana a ovi ne mogu za dve nedelje.

avatar
mkg
Tuesday, 05.03.2019
20:32

Požurite da ih kaznite do utakmice sa Radničkim.

avatar
Zauvek Plavac
Tuesday, 05.03.2019
19:41

Nikolić zaslužuje bar jednu utakmicu neigranja zbog nesportskog ponašanja, sramota me je što takav igrač igra za klub za koji navijam.

avatar
Dorotej
Tuesday, 05.03.2019
19:34

Treba drakonski kazniti jedne i druge. Navijač sam Zvezde, nisam ostrašćen da ne vidim kako su se ponašali. Savića, Stojkovića i Čaušića odrapti. Bilo je i nekij usijanih glava u Partizanu. I njih po ušima. Problem je da je derbi bio jadan, iz godine u godinu slabiji. A ti Miloje konačno nauči kako da oladiš Partizan. Uzećemo sledećih 10 titula, nećemo ih pobediti ako budeš ovako i dalje emotivno reagovao. Nadam se da ovo čitaš. Nećeš da budeš najveći Zvezdin trener u samostalnoj Srbiji, a mogao bi, ako ne počneš da ih puniš k'o punjenu papriku.

avatar
peca
Tuesday, 05.03.2019
18:16

Neverovatno zvezdin kapiten Savic i sabrat mu po tuci Fiilip Stojkovic izgleda da su u derbiju bili nevine male bebe a na zadrigle tabadzije sa ulice...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 05.03.2019
18:12

Ne dirajte Komandanta Marka!

avatar
Südkurve München
Tuesday, 05.03.2019
18:11

Hahahahahhahahahaahhaahahahahahahahshhshshahahahaahhaahha KAZNA ZBOG CINJENICA. NAJPRE NEKA PARTIZAN NADOKNADI STETU NANETU NA MARAKANI, onda mozemo pricati

avatar
svojnasvome
Tuesday, 05.03.2019
19:39

Koje cinjenice?

avatar
Südkurve München
Wednesday, 06.03.2019
21:08

One koje je primarijus doktor fudbala iznio