Kakva šteta! Zvezda prokockala vođstvo, Liverpul u 92. do pobede!

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.10.2018.
17:58
Izvor: Sportske.net

Zvezda pružila odličan otpor još jednom velikanu, ali kao i u Parizu, na kraju je ostala praznih šaka. Liverpul do pobede došao tek u nadoknadi vremena.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

U utakmici trećeg kola Grupe C Lige šampiona za omladince, Liverpul je na svom terenu savladao Crvenu zvezdu sa 2:1, iako je Zvezda vodila od 79. minuta golom Joveljića, koji je postigao i treći gol u tri odigrane utakmice.

Domaći tim je samouvereno ušao u utakmicu. Imao je Liverpul inicijativu, u 15. minutu se Zvezdina mreža i zatresla, ali taj pogodak nije priznat zbog ofsajda.

Petnaest minuta kasnije, trener crveno-belih Bratislav Živković je morao da izvrši prinudnu izmenu, povređenog Savića zamenio je Ajdinović. Liverpul je i dalje vršio pritisak, u 37. minutu Adekanje je imao najbolju priliku od početka meča, ali je sa desetak metara šutirao pored gola.

Isti igrač je pet minuta kasnije propustio još jednu veliku priliku i Zvezda je na poluvremenu uspela da zadrži početni rezultat.

Ali, drugo poluvreme donelo je drugačiju sliku na terenu. Zvezda sa Kupusovićem i Stojančićem umesto Stojanovića i Velikića zaigrala je hrabrije, počela je sve opasnije da preti, a u 58. minutu domaći su imali sreće kada je Stojančić propustio veliku priliku.

Dva minuta kasnije Jočić je zatresao mrežu, ali iz ofsajda, da bi potom usledio period bolje igre Liverpula koji je propustio još nekoliko izglednih šansi.

I onda - kazna za domaće.

Igrao se 79. minut meča, dubinska lopta upućena je ka Joveljiću, koji odlično reaguje udarcem iskosa sa leve strane - 0:1!

Posle toga usledio je još žešći protisak Liverepula i prava drama u finišu meča.

U 89. minutu domaći su iznudili penal koji je golman Zvezde Gordić odbranio, ali već u 90. Kamačo donosi izjednačenje Liverpulu - 1:1.

U poslednjim trenucima meča Gordić je zaustavio i pokušaj Glacela i delovalo je da će se Zvezda iz Liverpula vratiti neporažena.

Ali, u nadoknadi vremena, Vilijams uspeva da pronađe put do Zvezdine mreže, za pobedu Liverpula od 2:1.

Posle tri odigrana kola, Zvezda ima jedan osvojen bod i nalazi se na četvrtom  mestu na tabeli.

U isto vreme PSŽ i Napoli su igrali bez golova, 0:0, pa tabela u Grupi C izgleda ovako: Liverpul 7, PSŽ 4, Napoli 3, Crvena zvezda 1 bod.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brajkoo
Wednesday, 24.10.2018
21:59

Kao u izreci "cigance se na kraju davi"

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 24.10.2018
18:15

Ocigledno da Zvezda nema talentovane igrace cim su izgubili od Liverpulovih koji su takodje smejurija.

avatar
NemanjaVidic No1.
Wednesday, 24.10.2018
19:27

ocigledno je da imas 11 godina

avatar
ISTINA BOLI
Wednesday, 24.10.2018
21:41

Ne znam zasto mislis da ces umanjiti vrednost Liverpula,vi prvo treba da vijate Everton,pa Arsenal,a Liverpul necete dostici do 2299.

avatar
Südkurve München
Wednesday, 24.10.2018
18:09

Steta kako odmah padnu nakon vodjstva