Kakva promena! Grobari sad dele ''desetke''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.08.2017.
21:13
Izvor: Sportske.net

Posle brojnih kritika zbog poraza i loše igre protiv Voždovca, navijači Partizana večeras imaju razloga za zadovoljstvo.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Crno-beli su, doduše uz dosta muke, savladali Vojvodinu u Novom Sadu sa 1-0, ali očigledno, pristalice crno-belih vide razloge za optimizam pred dvomeč sa Videotonom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

- - - - - - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 13.08.2017
22:24

Da je Đukić od početka sezone znao da je Miletić daleko bolji štoper od Ćirkovića i da Radin zaslužuje da igra, a nije bio ni licenciran za LŠ nikakvih promena ne bi bilo, ljudi, navijači Partizana vide to pre trenera Partizana i realno komentarišu. Večeras je i Marjanović morao da igra pre Jevtovića pa bi Partizan i rezultat bili još ubedljiviji. Nadam se da je Đukić počeo da shvata ono što većina navijača Partizana misli.

avatar
PLAYBOY
Sunday, 13.08.2017
23:24

nazalost covek ne shvata nista, nije on nivo trenera koji nama treba...i sto je najgore igrace mu i Cirkovic i levi bek Miletic a Radin i celavi Miletic nece igrati :(( eto videces

avatar
R V T
Monday, 14.08.2017
08:42

Pregrizi jezik...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 14.08.2017
01:46

Ako Miletić, Radin, Stojković ne budu igrali protiv Videotona piše nam se crno... Ne znam da li sam stvarno bezuman i bolestan jer jedino pozitivno što vidim u Kosovićevoj povredi je to što ne može da igra protiv Videotona i samim tim konačno imamo šanu za prolaz.

avatar
Petar Petar
Sunday, 13.08.2017
21:49

Ovako, Miletic, Jevtovic i Pantic su jednostavno beskorisne mase. Dalje, Suma nije los, ali mislim da njemu treba malo bolja ekipa i igraci u vezi nego sto ih mi imamo. Jankovic kao i prosle godine, u prve tri utakmice fenomenalan, a onda ne daj Boze, plus sto je decko utripovao (po meni) da je najbitniji igrac Partizana i sto je jos uvek kao sto sam i u prosloj sezoni pisao kao neka devojcica. I jos jedna stvar koja bode oci, da li vi na treningu radite sa loptom? Znaci dodavanja su kao u zonskoj ligi, ne moze niko da pogodi svog igraca. Vojvodina bezopasna i prosecna ekipa. Moze nekog od favorita iznenaditi da otkine bod, ali tesko, realno je ova utakmica bila bar dva razlike za nas. Znaci nama sad treba i dobar igrac po strani, jer sa Sumom i Panticem na tom mestu nece ici. Plus od ranije zadnji vezni i stoper bar za rotaciju jer Cirko definitivno nema sta da trazi u Partizanu, cak ni na klupi. Ako postoji ikakva mogucnost ovog Planica dovuci vec veceras.

avatar
PLAYBOY
Sunday, 13.08.2017
23:28

tako je Petre, svaka na mestu

avatar
R V T
Monday, 14.08.2017
08:49

Potpisujem i pecatiram:-D Bas su beskorisne mase, svi ti treba da lete. Ja bih celu odbranu Vose kupio sa sve golmanom:-D Jankovic je dobro poceo sinoc, ali, mnogo filozofira i previse razmislja, vrlo cesto ima taj suvisan potez koji mu zakomplikuje situaciju, medjutim, i on isto trazi bolje saigrace kao i Suma, ne bi bilo posteno da se kaze da za jednog izgovor te vrste vazi, a da za drugog ne vazi, razlika ostaje u kvalitetu samih Jankovica i Sume koji je nesumnjivo na strani ovog drugog. Jos cekamo na malo bolju saradnju i samog Tavambe sa Sumom (vec su igrali zajedno ranije i za ocekivati je da se bolje kapiraju na terenu sa manjim brojem utakmica u nogama, a kamoli jos i sa vecim) kojem bi nesumnjivo kao kec na desetku legla jedna prava osmica da iza njega obavlja prljavi posao i da prenese loptu u poslednjih 30-ak metara na protivnickoj polovini, ali, mi to ocito necemo dovesti (neka me prijatno iznenade ako udjemo u LE), ne koristimo ni ono sto imamo kako treba iako jednu godinu imamo Marjanovica, a kamoli da se pojacamo u tom pravcu.

avatar
Nikola Spasic
Sunday, 13.08.2017
21:25

odlican mec i vrlo dobra igra partizana,posebno radina i zadnje linije koja je stajala visoko...moze da raduje igra celog tima i 3 boda dobijaju posebno na tezini jer je partizan danas igrao bez evertona i djurdjevica..dobro stajanje,dobro pomeranje i minimalan broj gresaka u pas igri i na kraju sasvim zasluzena pobeda partizana...pozdrav

avatar
R V T
Sunday, 13.08.2017
21:15

BEBAn Ostojic:-D