Kakva prognoza, Srbija će sutra ''pregaziti'' Portugalce!?

Autor: Darko Mitrović
petak 06.09.2019.
11:33
Izvor: Sportske.net, Srpski Telegraf

Najoptimističkija prognoza koja se može videti ovih dana.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Nekadašnji reprezentativac Srbije Ivica Dragutinović veruje u kvalitet našeg nacionalnog tima i nada se da će to doći do punog izražaja već sutra u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Portugala na ''Marakani''.

Svojevremeno, i on je kao član našeg nacionalnog tima vodio borbe sa Portugalcima, u kvalifikacijama za EP 2008. godine,kada je oba puta bilo 1:1.

Isti rezultat je bio i na početku aktuelnih kvalifikacija, kada su u Lisabonu Portugal i Srbija remizirali, ali Dragutinović ima osećaj da će sutra ''Orlovi'' konačno održati lekciju Ronaldu i drugovima.

''Srpski fudbal je u naletu. To pokazuju rezultati Crvene zvezde i Partizana u Evropi. Mentalno smo se podigli na jedan stepenik više. Ako momci od prvog minuta izađu sa idejom da će pobediti, nema razloga da to i ne urade. Ja lično mislim i imam osećaj da ćemo pregaziti Portugal'', poručuje Dragutinović u razgovoru za ''Srpski telegraf''.

Objasnio je potom i kako bi izgledao taj scenario, u kojem bi na kraju Srbija ''razbila'' ekipu koja u svojim redovima ima i Ronalda, Žoao Feliksa, Bernarda Silvu...

''Mentalna priprema će odrediti pravac utakmice. Mi smo i ranije stvarali dosta prilika protiv njih, ali nismo imali sreće. Ako iskoristimo prvu priliku i damo im rano gol, napravićemo veliki posao.

Drago mi je da momci veruju jedni u druge, uveren sam da će pokazati jedinstvo i dati sve od sebe za dres Srbije'', poručuje Dragutinović, a mi se nadamo da će se pokazati i kao dobar prognozer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragan Jelena
Friday, 06.09.2019
16:26

Xaxaxa kao i Ukraince sto smo pregazili :)

avatar
Burazer
Friday, 06.09.2019
13:12

Bice 0:3 minimum... Ne znamo mi da igramo fudbal, a kamoli da pobedjujemo...

avatar
NikkiCFC
Friday, 06.09.2019
12:39

Seca se Ivica Portugala i Skolarija :) Moja prognoza je GG, a vidim bas je velika kvota 2.00.