Kakva priča - Protiv Zvezde slomio nogu, karijera dovedena u pitanje, a on se vratio još jači u svoj Partizan!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.02.2018.
11:00
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

I već počinje ozbiljno da se nameće treneru Đukiću.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Mnogo novih lica ove zime na pripremama ekipe Partizana, a među njima je najviše talentovanih momaka iz omladinskog pogona crno-belih.

Fudbaleri koji su se do sada ''kalili'' u Teleoptiku sada imaju priliku da se ozbiljnije nametnu stručnom štabu Partizana i eventualno zasluže prekomandu među prvotimce crno-belih.

Jedan od onih koji su najbliži ostvarenju tog cilja je i mladi desni bek Partizana Luka Cucin, koji je već godinu i po nastupao za Teleoptik i skrenuo pažnju na sebe, kao potencijalnog naslednika Miroslava Vulićevića na mestu desnog beka.

Njegov dosadašnji fudbalski put nije bio lak, a na tu temu govorio je u intervjuu za današnji ''Spotski žurnal''.

Tom prilikom je otkrio i da je na svom prvom derbiju od dolaska među Partizanove omladince iz ekipe Srema iz Jakova doživeo veliki maler, zbog čega mu je i dalja karijera bila dovedena u pitaje.

''Na debiju protiv Crvene zvezde igrao sam centarfora i slomio nogu! Trener Darko Tešović je mislio da ću da batalim fudbal, ali vratio sam se još jači. Doduše, na desnog beka'', objašnjava Cucin.

Srećom, najteži period je sada iza njega, sada se nalazi na prekretnici ka ostvarenju sna.

Tokom aktuelnih priprema na Kipru odirao je par utakmica, ostavio solidan utisak, pa ne bi trebalo da iznenadi ako i na proleće ostane uz Sašu Ilića i drugove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke