Kakva podrška Zvezdinom treneru: ''Taj Miloje je uneo u klub 60.000.000 evra...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.09.2019.
19:06
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Treneru Crvene zvezde stigla snažna podrška od njegovog prethodnika na Zvezdinoj klupi.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/EV
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/EV

Povezane vesti

Naravno, u pitanju je Miodrag ''Grof'' Božović, koji je pred kraj sezone 2016/17 napustio klupu crveno-belih kada ih je Partizan pretekao u trci za titulu.

Nakratko je tu funkciju preuzeo Boško Đurovski, a onda se uprava odlučila za Vladana Milojevića u leto 2017, posle čega je počela prava Zvezdina renesansa na evropskoj sceni.

Ipak, iako je od tada sa Zvezdom osvojio dve titule, izborio plasman u Ligu Evrope, pa u ''evropsko proleće'', a kao kruna svega su dva uzastopna plasmana u Ligu šampiona.

Ipak, posle dva najnovija poraza od Bajerna na startu Lige šampiona (3:0) i Partizana (2:0) u 161. večitom derbiju, prvi put su se mogle čuti i glasne kritike na Milojevićev račun u delu ''zvezdaške javnosti''.

On je posle svega preuzeo odgovornost, ali juče mu je sportski direktor Mitar Mrkela pružio punu podršku, a danas u svom tekstu za ''Kurir'' oglasio se i pomenuti Božović.

''Taj Miloje, koji je sada pod udarom određenog dela javnosti, i to ne samo zvezdaške, uneo je u klub 60.000.000 evra ostvarujući rezultate iznad svih očekivanja'', ključna je ''Grofova'' poruka u tekstu, gde takođe naglašava i da iz svog iskustva zna pod kakvim je Milojević pritiskom posle poraza u derbiju.

Kompletan tekst Miodraga Božovića možete da pročitate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 25.09.2019
15:18

Milojevica niko da ne dira, Miloje u rukavu adut za novu titulu skriva.

avatar
Mirkolinjo
Wednesday, 25.09.2019
13:30

Navijam za Partizan ali stvarno ne mogu da se nacudim kakav smo mi narod i sta je to,Milojevic je pravi trener i covek za Zvezdu i svaka mu cast na onome sto je uradio za njih,ali posle ovih reci treba da se spakuje i sto dalje od Srbije,samo na odmor da dolazi po 20 dana u godini,srecno i svaka cast jos jednom,podrska za Miloja...
A mi da iskoristimo ove nemire i da uzmemo titulu!!!PARTIZAN

avatar
Čeki
Tuesday, 24.09.2019
20:28

Sve to stoji, ali kad neko forsira negledljivu, zastarelu, igru koja objektivno nista ne donosi, to zivcira. A imali smo i srece, mada i nju treba zasluziti. Ipak, gledam nam igrace i kondicija nam losa, branimo se, igramo na kontre, a stojimo 5 metara od igraca i ocekujemo da cemo napraviti nesto. Pa necemo nista napraviti takvom igrom kad su svi nasi 25m od gola i onda treba da povuku sprint i kontru, a ljudi to pokusaju par puta i crknu. Mi ne znamo da se branimo i moramo da budemo agresivni, borbeni i na ledjima protivniku. Ne trazim totalnu ofanzivu, ali ni ovakvu defanzivu gde samo cekas da primis gol.

avatar
ddr16
Tuesday, 24.09.2019
22:28

defanzivnu igru forsira zbog evrope jer mu ocigledno to prolazi protiv jacih protivnika,kazes objektivno nista ne donosi a prosli smo spartu,krasnodar,arsenal,bate,keln,salzburg,liverpul,kopenhagen,jang bojs sa istom tom filozofijom. stoji da igra nije lepa za oko,ali protiv jacih u evropi jednostavno ne mozes da napadas i da ocekujes uspeh,mozes kao grof da napadnes sasuolo i zahvalis bogu sto si samo 3 primio u italiji,sad naravno da u derbiju moramo da odigramo bolje jer imamo bolju i skuplju ekipu,ali igra nam se zasniva na strancima koji su dovedeni zbog ls i tamo smo i usli,kad izbacis kanjasa koji inace igra svaku,garsiju koji je jednino normalno desno krilo,plus rodica kao jednog od najboljih i jos promenis formaciju zbog svega toga i to bas u derbiju nije ni cudo da se igra raspadne,tj da je nema,ali ne treba sve gledati iskljucivo kroz poslednju utakmicu,koliko god derbi bio bitan donosi samo 3 boda kao i svaka druga utakmica...

avatar
Čeki
Wednesday, 25.09.2019
02:21

Protiv Krasnodara i generalno svih ekipa do Salcburga smo igrali borbenije, agresivnije i ofanzivnije. Stajali smo cak i blize igracu. Ja sam uzivao da gledam takvu igru jer se nismo branili i cekali da primimo gol, nego je igra bila modernija i na gol vise. E onda od Salcburga krece ovaj sistem koji mi se ne svidja, razumem da je u skladu s mogucnostima, ali mi smo jednom PSZu u gostima, pa i Napoliju usoeli da damo gol, znaci mogli smo malo. Ovaj stil igre koju je poceo da forsira tek od Salcburga je, kako vreme odmice, sve gori (mogu da ih pohvalim protiv Jang Bojsa da to nije bilo lose jedino, ovo ostalo ove sezone katastrofa). Tako da protiv ekipa sve do Salcburga cak, ovakva nam igra nije bila. Mnogo je borbenija i meni lepsa bila. Ovo za derbi, ok tacno, ali Miloje je kriv kao sto znamo za to sto mu Kanjas i Garsija nisu igrali, a trebalo je. Ti Latino geni na derbijima znaju da pomognu bas.

avatar
Comandante
Tuesday, 24.09.2019
20:02

Ubi vas Suma ko zeca!!!!!!!!!!!

avatar
Lav
Wednesday, 25.09.2019
09:53

Polako.. Ćeraćemo se mi još..

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 25.09.2019
13:57

I uzeste titulu,prvaci evrope,sveta..a ne..cekaj..pa pobedili ste samo jednu utakmicu,kakva paranoja..

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 24.09.2019
19:28

Tako je, iako nije samo neka nam Supermiloja ostane.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 24.09.2019
19:41

Ostace i uzece opet titulu a ti ces da places sta te briga barem ti je zagarantovano mesto maskote sportskih.net tu si neprevazidjen!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 26.09.2019
19:35

Samo neka Supermiloja ostane - derbi ne može da se kupi!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 25.09.2019
15:19

Ostace i dominirace, a ti nastavi da svoj zivot posvecujes trolovanju i sirenju partizanskih lazi i mrznje na vestima o Zvezdi jer mnogo si nam talican.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Tuesday, 24.09.2019
19:27

Bravo,i ti si ovo zapoceo,tvoji igraci su doneli prvu evropu,pojacani sa igracima koji su ti falili..Kanga,Le Talek,Donald.Boaci itd itd

avatar
riquelme
Tuesday, 24.09.2019
20:12

Zvezdasi bi morali da znaju da je sve ovo zapoceo Lalatovic. Dok nije bilo struje i tople vode on je potpisao ugovor, isapljen je za sve zivo sto je trazio da dodje pa cak i da se neko zadrzi od tima iz prosle godine. On je pustio decu u vatru, on je Jovicu dao da igra derbi sa 16 godina, on je pored iskusnog golmana stavio Rajkovica na gol on je zasluzan za finansijsku bombicu koja je usledila. A onda je Grof svojim radom u poznanstvima doveo najboljeg igrac iz Rusije za tu sezonu, jos par njih i Partizan je osetio minus 20 kada zima nije. I ovaj Milojevic je to nastavio, sto je bilo i za ocekivati. Samo bih ispravio Bozovica, doneo je vise od 60 miliona. Sa punom Marakanom 6 puta i verovatno jos 3 puta ove godine, plus jedno 5-6 puta bar do pola puna u kvalifikacijama, zatim pobede, prezimljavanje u Evropi mu dodje sigurnih 80 miliona. Ako se uracunaju transferi ide to na 100+ miliona. Jedino ne znam gde su pare? Dug je tu... Nije valjda sve otislo na plate, premije, kafu i viski.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Tuesday, 24.09.2019
21:30

nije,dug je jos 10 miliona,to je to,nema sta da se pitas,ulaze se u sve nemoj da brines

avatar
Südkurve München
Tuesday, 24.09.2019
19:16

Grofe legendo, vrati se, pa da Miloje i ti zajedno vodite Zvezdu