Kako Velšani najavljuju dolazak Partizana? Lepe reči o crno-belima...

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.07.2019.
16:10
Izvor: Sportske.net

Dan pred prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, na zvaničnom sajtu Konas Kija objavljena je najava susreta sa Partizanom.

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Velšani su na startu kvalifikacija priredili veliko iznenađenje, pobedom nad škotskim Kilmarnokom i plasmanom u drugo kolo, gde će sutra odigrati prvi od dva meča sa Partizanom.

Crno-beli su jutros otputovali na Ostrvo, a na zvaničnom sajtu Konas Kija ističe se da im u goste dolazi ''srpski gigant'', koji je 1966. godine igrao u finalu Kupa šampiona, gde je izgubio od Real Madrida sa 2:1.

Tu je i podsećanje na 2008. godinu i Partizanov dvoboj sa velškim Rilom, koji su crno-beli dobili ukupnim rezultatom 12:0 (8:0 i 4:0), uz opasku da je sadašnji kapiten Konas Kija bio akter te utakmice.

''Nadamo se da ćemo sada imati bolju odbranu protiv finaliste Kupa šampiona iz 1966'', ističu Velšani.

Naglašava se da je trener Partizana Savo Milošević igrao u Aston Vili, ali i da će njihov tim sa klupe predvoditi još jedan nekadašnji premijerligaški fudbaler Endi Morison.

''Stvari su se smirile posle nekoliko dana euforije. Svi koji imaju veze sa klubom su se propisno 'okupali' slaveći našu pobedu nad Kilmarnokom.

Imamo jednostavan zadatak da se pripremimo za Srbe - kažem jednostavan jer se ništa ne menja u načinu pripreme za utakmicu kao pred Bakli, ili pred Ril.

Posle utakmice sa Kilmarnokom, osećaji topline i zajedništva bili su nešto što će ostati u svima nama veoma dugo.

Ono što sada moramo da radimo jeste rad sa istom željom i iskrenošću. Ostajemo skromni i neprestano bodrimo jedni druge i siguran sam da ćemo iz svega toga pokazati svoj talenat i ostaviti dobar utisak'', poručio je Morison.

Utakmica se igra sutra od 19:30h, uz TV prenos na RTS 1.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke