Kako u Hrvatskoj komentarišu krizu u Humskoj - ''Partizan je na dnu, a navijači...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.04.2019.
15:28
Izvor: Sportske.net, index.hr

Očajni rezultati Partizana ovog proleća počinju da privlače pažnju i u regionu.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Ekipa Partizana ove sezone je ostvarila jednu od najlošijh rezultatskih serija u istoriji kluba - četiri uzastopna poraza, a s obzirom na aktuelnu formu ekipe i sve učestalije promene trenera, navijači se pribojavaju da bi ta serija mogla da bude i nastavljena.

Ipak, prilika za popravni je već sutra protiv Čukaričkog i u slučaju trijumfa u toj utakmici, Partizan bi se vratio na treće mesto na tabeli.

A dok čekamo tu sutrašnju utakmicu, Partizanova kriza je tema i na uticajnom hrvatskom portalu ''Index'', koji donosi tekst pod naslovom:

''Partizan je na dnu. Beograd ne pamti da su navijači ovo napravili novom treneru''.

Naravno, ističe se da je novi šef struke crno-belih Savo Milošević već posle 20 minuta utakmice u Kruševcu, na svom debiju, mogao da čuje skandiranja ''Savo, odlazi''.

Pomenuti portal podseća i da Partizan 13 godina nije bio ovako loš, ali je zanimljiv zaključak koji su na osnovu svega izvukli:

''Navijači se nadaju da će njegova karijera u Partizanu ovaj put biti puno kraća od one igračke kada je crno-beli dres nosio šest godina''.

Da li je baš tako, ili je u pitanju samo jedna grupica navijača, videćemo već sutra. Pobedom bi i ova tema do daljnjeg otišla u arhivu...

Screenshot: index.hr
index

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 02.04.2019
17:32

Ja mislim da nije proslo ni 20, mozda cak ni 15.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 02.04.2019
17:24

Saosjecaju sa svojima

avatar
Poznavalac
Tuesday, 02.04.2019
16:36

To nisu navijači partizana, to su oni koji su doveli vučelića, vazuru, vuletića, ilijeva u klub i bili protiv bjekovića, save i tumbe..To su ti!