Kako su Nemci videli remi sa Srbijom?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.03.2019.
23:40
Izvor: Sportske.net

Nemački "Bild" u izveštaju sa meča konstatuje da Joakima Leva čeka još mnogo posla...

Epa/David Hecker
Epa/David Hecker

Povezane vesti

Važna je bila večerašnja utakmica u Volfsburgu za reprezentaciju Nemačke, pošto je tamošnja javnost očekivala reakciju nakon očajnih partija državnog tima u 2018. godini.

Selektor Joakim Lev napravio je rez u reprezentaciji, zahvalio se Boatengu, Humelsu i Mileru, pa je iz te perspektive večeras postojao određeni pritisak na "Pancere".

Ugledni "Bild" u izveštaju sa večerašnje utakmice konstatuje da su rezervisti Marko Rojs i Leon Gorecka pokrenuli ekipu u drugom delu, ali da je meč sa Srbijom dokazao da Leva čeka još mnogo posla.

U izveštaju "Bilda" konstatuje se da je Luka Jović nastavio golgetersku seriju, da je Marko Dmitrović imao sjajno veče, kao i da je Liroj Sane imao mnogo sreće što nije završio sa prelomom nakon pogibeljnog starta Milana Pavkova.

Nemci u prvi plan ističu činjenicu da je večerašnja startna postava bila najmlađa još od Kupa Konfederacija 2017. godine, kada je prosek godina iznosio 24.2.

Nije izostao komentar vezan za golmansku poziciju u državnom timu, ali novinari "Bilda" nisu imali mnogo toga da kažu po tom pitanju jer su Manuel Nojer i Mark Andre ter Štegen branili po poluvreme i praktično bili bez intervencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke