Kako su Englezi videli Partizan? Najpoznatiji razočarao...

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.11.2019.
10:03
Izvor: Sportske.net

Razlika u klasi velika, pogotovo kada Junajted izađe sa najboljim timom. Kako su ocenjeni igrači Partizana?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Partizan se borio koliko je mogao, Englezi pišu da je razlika u kvalitetu bila očigledna, da je Solskjer izveo veoma jak tim, želeo je da završi posao posle četiri meča u grupnoj fazi.

Crno-belima ostaje kakva takva nada, ali realno, teško će prezimiti u Evropi.

Englezi se malo bave Partizanom, veliča se igra Marsijala, Rašforda i Garnera koji su savladali Stojkovića. U nekim medijima je golman domaćih, Romero, neocenjen, a sa druge strane, čuvar mreže Partizana proglašen je za najgoreg na terenu.

Englezi smatraju da su u redovima gostiju na visini zadatka bili oni iskusni, Suma i Natko pre svih, Takuma Asano je potpuno podbacio, a nešto vidljiviji bio je Sadik.

Jasno, najviše se pisalo o Tošiću koji je jedno vreme bio član "Junajteda", ali najiskusniji igrač Partizana nije pokazao gotovo ništa na ovom meču.

U svakom slučaju, velika škola za Partizan, videćemo koliko mogu protiv Alkmara u Holandiji, samo pobeda bi ih vratila u trku za nokaut fazu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dragi
Friday, 08.11.2019
23:48
avatar
dejanera2
Friday, 08.11.2019
12:25

Ocenjivanje golmana je debela glupost ako se gleda samo da li je (ili koloko) primio gol (ova). Mancester je uputio 14 suteva u okvir gola a Stojkovic je primio 3 gola a da ni jedan od tih suteva, koji su usli u gol, nije mogao da brani! Da je bio manje raspolozen do poluvremena bi Partizan primio 5-6 komada! I sad kazu da je bio najgori? Najgori je bio "zver" Urosevic (tako ga onomad nazva Pantic), zatim Scekic pa Miletic, Pavlovic i onda dalje sve do Stojkovica i Sume kao ponajboljih u Partizanu

avatar
REVØLT
Friday, 08.11.2019
11:34

Stojkovic proglasen za najgoreg? Je l' to pisao neki prodavac jaja i sargarepe sa mancesterske pijace?

avatar
toma1980
Friday, 08.11.2019
11:32

Budimo Realni I Stojkovic a i Borjan su SPASILI SVOJE SAIGRACE TESKOG DEBAKLA!!!!! Po meni Golmani zasluzili minimum Ocenu 7

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 09.11.2019
15:54

Koju je to sansu napravio Totenhem van golova koje je dao? Uslo im je bukvalno sve sto su sutnuli u okvir gola. Ko ne veruje nek pogleda zvanicnu statistiku. Sto nikako ne znaci da je Borjan bio los, nego jednostavno covek nije imao ni srece... Ne vidim potrebu da se stalno porede jedni i drugi. Svako je izgubio za sebe, i nista manje nece da "boli" to sto je Partizan nadigran u svakom segmentu igre (moglo je lagano da bude i 6,7 golova) samo zato sto je Zvezda isto prosla protiv Totenhema...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 08.11.2019
11:13

Suma je bio najbolji lomio ih kao od sale...ne znam sta je to pokazao garner da ga velicaju