Kako su Englezi ispratili Saleta Ilića u legendu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 20.05.2019.
10:45
Izvor: Sportske.net

Scene iz Humske stigle su do Ostrva. Ovako je "Dejli Mejl" pisao o poslednjoj utakmici Saše Ilića na stadionu u Humskoj.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Legendarni kapiten FK Partizan Saša Ilić oprostio se u nedelju od navijača i odigrao poslednji meč na stadionu u Humskoj.

O dešavanjima sa stadiona Partizana izvestio je i engleski "Dejli Mejl" koji je u svom izveštaju naveo da se "živa legenda Partizan" oprostila na spektakularan način.

Englezi u prvi plan ističu emocije koje su preplavile sve prisutne na stadionu, ali i činjenicu da niko nije mario za provalu oblaka koja se dogodila tokom Ilićeve poslednje utakmice.

"Baklje, maske i besmrtni otisci kopački: Partizan priredio neverovatan oproštaj 41-godišnjoj klupskoj legendi i kapitenu Saši Iliću", stoji u opisu teksta.

Novinar "Dejli Mejla" navodi da je veteran vodio ekipu do trijumfa u svom poslednjem nastupu na stadionu u Humskoj po stravičnim vremenskim uslovima.

Čitaocima pomenutog medija predočeno je da je Ilić pri izlasku sa terena ostavio otiske svojih kopački, te da će oni biti izloženi u klupskom muzeju FK Partizan.

Napravljen je i osvrt na brojke Saše Ilića u Partizanu i preneseno da je legendarni kapiten poručio da želi da se oprosti peharom u Kupu Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
poljskikupanjac
Monday, 20.05.2019
16:01

koliko navijaca bilo poluprazan stadion bruka navijaca

avatar
svojnasvome
Monday, 20.05.2019
20:52

Bruka si ti jado poslednja.....Moras da znas da mnogi od nas su planirali sa decom doci, ali nisu isli zbog najavljenog ocajnog vremena, zbog tri zaracene frakcije zbog vaseg meca u istom terminu.....a opet je bill nesto Iznad 15.000 lljudi.......kolko si mali covek I ovim dokazujes jer je rec o osobi koja jedne ruzne reci nikad rekla nije, pa ni o tvom klubu.....Niko ne spori da tvoj klub Ima vise navijaca.........Ali Jos mi je veca vrednost u tome jer ne ide se logikom navijam za onog ko ima najvise trofeja...."za sve se navija Partizan se voli"

avatar
poljskikupanjac
Tuesday, 21.05.2019
15:56

jado o ilicu nista lose nisam napisao vec naprotiv cenim ga pre svega kao coveka , tako da ne pises gluposti i niko ne pominje decu , a kisa i nevreme je bilo i kod nas , pa je bilo puno a vi ispracate coveka koji se vratio i dao vam i vise nego sto zasluzujete sa 10 hiljade ljudi

avatar
Колатерална Штета
Monday, 20.05.2019
20:54

15000 nije mali broj, a kada je pao led, onda se masa sklonila...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 20.05.2019
14:29

JEDAN JE ILIC KAPITEN

avatar
Fikan
Monday, 20.05.2019
13:37

Sale nazionale

avatar
Consigliere 1927
Monday, 20.05.2019
10:58

To im je i najveci trofej u muzeju!