Kako su crno-beli ostali bez "viđenog" pojačanja i šta sada činiti?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.01.2019.
09:21
Izvor: Sportske.net

Najavljivan je kao sledeće pojačanje Partizana, do Srbije su stizale informacije kako želi samo u Humsku, na kraju je završio u Budimpešti. Kako je Partizan ostao bez Tokmaka Nguena?

godset.no
godset.no

Povezane vesti

Sredinom meseca prvi put su se u javnosti pojavile informacije da Partizan razmatra angažovanje krilnog fudbalera Stromgodseta i da je realizacija transfera jako blizu.

U međuvremenu su u Humsku stigli Musa Ndžaj (Stabek), Dejan Georgijević (Ferencvaroš) i Radivoj Bosić (Crvena zvezda), a juče je kao grom iz vedra neba navijače Partizana pogodila vest o transferu Tokmaka Nguena u mađarski Ferencvaroš!

Šta se dogodilo i kako je Partizan ostao bez najveće želje u zimskom prelaznom roku?

Pre svega, velika je greška što je iz Humske "procurela" informacija vezana za transfer Tokmana Nguena, ali to svakako nije presudno u ovom slučaju.

Crno-beli su želeli da plate manje i cenjkanje i čekanje im se ovoga puta obilo o glavu. Norvežani nisu želeli da prihvate ponudu od 150.000 evra i procente, a Partizan je oklevao i čekao da obori cenu od 400.000 evra, koliko je tražio Stromgoset.

Pisali smo u ponedeljak, crno-beli su čekali na realizaciju barem jednog izlaznog transfera i to je bio jedan od razloga što posao oko Tokmaka Nguena nije odmah završen.

Ferencvaroš je video svoju šansu, lako našao zajednički jezik sa norveškim klubom, a izgleda da je i sam igrač oberučke prihvatio selidbu u Budimpeštu iako se pričalo da želi u Partizan.

Koji su naredni koraci Partizana?

Ukoliko u Humskoj ne izvuku nekog skrivenog "keca iz rukava", sve su prilike da će ovakav rasplet u slučaju Tokmana Nguena ostaviti prostora za dokazivanje mlađoj gardi.

Partizanu ne manjka igrača na krilnim pozicijama, ali je Nguen sa dvocifrenim brojem golova i asistencija po sezoni neko ko bi mnogo značio ofanzivnom delu Mirkovićevog tima koji je i juče pokazao da nije preterano efikasan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Tuesday, 29.01.2019
18:56

Vratite Jojića!

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 29.01.2019
15:03

Nije ovo sredina 20. veka pa da moze da bude stetno ako procuri informacija da zelimo nekog igraca. Sta, Madjari kao nisu znali za njega sve dok se nije pojavila vest da ga Partizan zeli? Daj, nemoj te se zezati.

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 29.01.2019
14:51

uprava napolje!

avatar
paok
Tuesday, 29.01.2019
13:32

Sta se desilo, kakvo pitanje. Desilo se to da nemamo para i da ovi nisu sposobni niza sta sem za svoj dzep. Mi smo vec blizu dna a ako ova uprava potraje pitanje je sta cemo. Vec sada se kasni sa platama i to svima ne samo igracima.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 29.01.2019
13:01

Vratite Jojica!

avatar
Slobodan Dragojevic
Tuesday, 29.01.2019
11:50

Neka igraju klinci!Ucenjeni smo da po svaku cenu za bagatelu prodajemo što nije dobro.Sa ovakvom ekipom idemo u Evropu nebitno drugi ili treći.Onda stvarati ekipu za dalje.

avatar
RG VILI
Tuesday, 29.01.2019
11:43

Ljudi ,uprava namerno sabotira klub. Nemoj da se lazemo vise.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Tuesday, 29.01.2019
11:16

Nesposobnjakovici dovedite bre plejmejkera, nista bre of vas Sramota bre ko vas stavio da budete u upravu Partizana satriliste bas vasim klupim potezima !!!